How to Get Rid van acne Met behulp van Home Remedies

How to Get Rid van acne Met behulp van Home Remedies

Veel tieners en jonge volwassenen last heeft van acne, hoewel deze huidaandoening kan aanhouden in de volwassenheid. Met behulp van synthetische chemische behandelingen zoals benzoylperoxide of salicylzuur kan je huid irriteren. Zich te ontdoen van acne met behulp van home remedies om de grootte en het uiterlijk van puistjes te verminderen. Thuis acne remedies gebruiken elementaire huishoudelijke artikelen om uw gezicht te reinigen en te doden acne-veroorzakende bacteriën. Probeer verschillende home remedies om te bepalen welke het beste voor uw acne probleem te werken.

Instructies

•  Breng zure sappen om je huid om de grootte van puistjes te verminderen. Knijp een sinaasappel of citroen in een kleine schotel. Dekken voorzichtig het getroffen gebied met sap met een zacht washandje. Laat het sap op 's nachts.

•  Meng havermout met yoghurt tot het een dikke pasta. Breng de pasta aan de getroffen regio's en laat het drogen. Spoel je gezicht na 10 tot 15 minuten. De havermout mengsel vermindert de vettigheid van de huid en helpt om zich te ontdoen van acne.

•  Geniet van twee of drie groene theezakjes in warm water. Verwijder de theezakjes uit het water en leg ze in de koelkast. Leg de theezakjes op de huid aangetast door acne ontstekingen en roodheid te verminderen.

•  Target een bijzonder hardnekkig puistje met tandpasta. Breng voldoende wit, niet-gel tandpasta volledig te bedekken het puistje. Laat de tandpasta 's nachts om de olieproductie te verminderen en te doden de bacteriën die acne veroorzaakt. Herhaal dit voor meerdere nachten, totdat het puistje is verdwenen.

•  Gebruik aloe vera producten huidbeschadiging veroorzaakt door acne verlichten. Breng een aloë vera gel of zeep om je huid twee of drie keer per dag. Controleer het etiket om ervoor te zorgen het is noncomedogenic. Laat de aloë vera om te zitten op uw huid voor vijf minuten voordat het af te wassen. Dit koelt en geneest de huid.

•  Vermijd het eten van vette, vette voedingsmiddelen. Oliën uit deze voedingsmiddelen eindigen op je gezicht, het verergeren van uw acne problemen.

•  Stel uw huid niet aan. Uw vingers zijn bedekt met vuil, bacteriën en oliën die acne veroorzaken te vormen en te verspreiden. Was uw handen grondig met zeep voor het aanraken van je gezicht. Solliciteer producten met een zacht washandje waar mogelijk.

Hints

  • Acne kan worden veroorzaakt door veranderingen in de hormoonspiegels of bepaalde chemicaliën. Praat met uw arts over uw pil, medicijnen en cosmetica te zien of ze er de oorzaak van je acne probleem. Switching producten kan de symptomen van acne te verbeteren.
  • Ernstige gevallen van acne kan niet verdwijnen met huismiddeltjes. Als je een groot acne probleem hebt, raadpleeg dan een dermatoloog voor recept acne behandelingen.