How to Get Rid van aambeien Naturally

How to Get Rid van aambeien Naturally

Op de leeftijd van 50, meer dan de helft van de volwassenen hebben gehad om uit eerste hand te gaan met het ongemak van aambeien. Als u denkt dat u kunt lijden aan aambeien, moet uw eerste cursus van actie te zijn om een ​​arts te zien. Er zijn andere oorzaken voor soortgelijke ongemak en bloeden die moeten worden uitgesloten voordat u met de behandeling moet beginnen voor aambeien. Er zijn een paar eenvoudige veranderingen in levensstijl die u kunt maken om uw klachten te verlichten, als je ervoor hebt gekozen om uw aambeien te behandelen thuis.

Instructies

•  Verminder de kans op verstopping en druk op het rectum door het verhogen van het water en de vezelconsumptie. Als het makkelijker is om vezels uit een supplement, dat zal helpen, maar het verhogen van ruwvoer krijgen in het voedsel dat je eet helpt niet alleen met regelmatige stoelgang, maar zal ook helpen zorgen dat u uw dagelijks aanbevolen hoeveelheden vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

•  Blijf actief. Als u last heeft van aambeien, is het belangrijk om niet stil te zitten te lang. Als je moet gaan zitten voor langere perioden, te investeren in een lucht donut om de druk af te houden van het gebied. Oefening wordt ook gesuggereerd omdat het houden van uw bloed pompen zal de druk verlichten op de gezwollen aderen.

•  Baad regelmatig het gebied. Gebruik een Sitz bad of regelmatige bad met warm water om dagelijks het geïrriteerde gebied genieten een paar keer. Zorg ervoor om het gebied schoon te houden: Vermijd het gebruik van agressieve zepen, omdat ze het probleem kunnen verergeren. Droog het gebied voorzichtig na weken met ofwel een zachte handdoek in een deppen beweging of met behulp van een föhn op een lage stand voor de minste hoeveelheid van irritatie.

•  Breng koude kompressen. Koude kompressen kunnen helpen verminderen zwelling in verband met aambeien. Solliciteer ice packs naar het gebied voor opluchting.

•  Gebruik toverhazelaar gedrenkte wattenschijfjes om gevoelloos het gebied te helpen. Hoewel dit niet zal helpen de aambeien weg te gaan, zal het zorgen voor tijdelijke verlichting van de pijn.