How to Get Rid van aambeien Met Home Remedies

How to Get Rid van aambeien Met Home Remedies

Aambeien, of de palen, een pijnlijke zwelling van aderen in en rond het rectum en anale sfincter. Ze kunnen intern zijn, betekent in de anus, of externe of prolapsing, wat betekent dat wanneer een interne zwelling steekt uit het rectum. Extreme gevallen zijn waarschijnlijk altijd het beste behandeld door een operatie, maar een verscheidenheid van crèmes zijn van oudsher gebruikt, meestal met een aantal bijwerkingen, zoals jeuk of een droge huid. Huismiddeltjes kan langer duren om effectief te zijn, maar hebben minder bijwerkingen en meer geneigd zijn tot blijvende zijn.

Instructies

•  Behandel de "brandende" kwesties. Aambeien zijn berucht voor het pijnlijke branden en jeuk die ze veroorzaken rond de anus. "Wegwerken" van aambeien meestal betekent, de patiënt, de behandeling van deze symptomen. Een kompres van toverhazelaar, een rustgevende samentrekkende, zal helpen met pijn en jeuk. Aloë vera is een ander goed actueel remedie voor huidirritatie. Een mix van essentiële oliën - zoals cipres, jeneverbes, lavendel, citroen of rozemarijn - in een basis van amandel kan ook spellen opluchting.

•  Shrink de aambeien. Met behandelde de meest ongemakkelijke symptomen, kun je doorstromen naar het krimpen van de aambeien zelf, waardoor het reliëf te duren. Aambeien zijn een spatader van de anus, dus vasoconstrictors, die de bloedvaten contract te helpen, en ontstekingsremmers zijn essentieel. Natuurlijke behandelingen in deze categorieën zijn onder andere slager bezem (Ruscus aculeatus), Collinsonia wortel poeder en paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) kruiden.

•  Maak haast met pasta. Sommige naturopaths combineren bovenstaande twee stappen door een topische pasta van kruiden die zowel de symptomen als de aandoening zelf behandelen. Daniel Mowrey, Ph.D., suggereert alumroot, goldenseal, toorts, gladde iep schors en toverhazelaar, in iedere hoeveelheid, gecombineerd en verzacht met water. David Hoffmann, merkte de Britse kruidendokter, adviseert het verzinnen van een zalf van 1 theel. elk van calendula, kamille, duizendblad, weegbree en St. Janskruid in amandelolie en toepassen na de stoelgang.

•  Voorkom herhaling door een verblijf regelmatig. Waarschijnlijk is de meest voorkomende oorzaak van aambeien is constipatie, zodat het houden van de darmen los is een uitstekende manier om de toekomstige ontwikkeling van de aandoening te voorkomen. Er zijn vele natuurlijke manieren om regelmatig te blijven, van het eten van meer vezels aan het drinken van zwarte koffie. Een kruid gebruikt voor de behandeling van constipatie is psyllium (Plantago ovata), dat is eigenlijk een belangrijk ingrediënt van Metamucil. Alleen wordt gebruikt, nemen 4 tot 10 theelepels. dag. Aloë vera sap is ook een bekend laxeermiddel.

Hints

  • De extreme zwelling van bloedvaten in de anus kan resulteren wanneer overmatige kracht uitgeoefend op het gebied. Naast constipatie, aambeien kan worden veroorzaakt door diarree, langdurig zitten of staan ​​en zwangerschap. De aambeien deze omstandigheden overleven kan natuurlijk worden behandeld.
  • Drink veel water om uitdroging bij het nemen van laxeermiddelen te voorkomen. Hardnekkige aambeien, vooral wanneer het bloed aanwezig is, moet worden aangepakt door een medische professional.