How to Get Rid Of en Prevent Body Acne

Er zijn honderden van acne producten op de markt gericht op huidproblemen op je gezicht, maar het lichaam acne lijkt nog steeds een taboe onderwerp. Het hebben van acne lichaam kan net zo verwoestende als puistjes op je gezicht. Make-up kan verbergen een aantal zaken, maar niet allemaal. De volgende stappen moeten helpen de huid op je lichaam en houd het duidelijk.

Instructies

•  Kijk voor reinigingsmiddelen die salicylzuur of benzoylperoxide bevatten. Producten voor gezicht acne op de markt gebracht zal ook werken op je lichaam. Sal zuur is een van de zachtste en meest effectieve acne bestrijden van ingrediënten zonder recept verkrijgbaar, maar het kan niet sterk genoeg zijn voor de ernst van de acne je mee bezig bent. Een benzoyl peroxide formule effectiever hardnekkig gevallen van acne, maar kan een drogend effect.

•  Gebruik een borstel, zodat u kunt bereiken alle gebieden van je rug, maar gebruik het niet te proberen om te exfoliëren je acne weg. Schrobben van je huid te hard kan het irriteren en maak je meer breken.

•  Was uw lichaam na het wassen en conditioneren van je haar als je douche. Wanneer u uw haar te spoelen, kunnen die producten run down uw rug en schouders en vinden hun weg in je poriën, waardoor puistjes. Het wassen van uw huid als een laatste stap in de douche zal ervoor zorgen dat al uw poriën zijn duidelijk.

•  Controleer of de hydraterende producten die u gebruikt zijn olievrij. Producten met olie hebben de neiging om de poriën verstoppen. U kunt ook kijken naar lotions bevatten sal zuur of benzoylperoxide. Het gebruik van medicinale lotion is een efficiënte manier om acne te bestrijden de klok rond.

•  Draag ademende, loszittende kleding tijdens trainingen en douche onmiddellijk daarna. Laat acne geen kans om te vormen door te laten bacteriën verpakt zweet droog op je huid. Als je geen tijd hebt om de douches te raken meteen hebben, gebruiken medicinale lichaam pads die sal zuur of benzoylperoxide bevatten.

•  Ga niet slapen in dezelfde kleding meer dan een keer. Tijdens de nacht, kan je zweet en borg bacteriën op je kleren. Aanbrengen van de zelfde kleding terug op uw huid zal een voedingsbodem voor acne te creëren.

Hints

  • Denk aan het veranderen van het merk van uw wasmiddel. Uw huid problemen kunnen een gevolg zijn van een allergische reactie van een ingrediënt in het wasmiddel zijn.
  • Pick nooit bij een smet; het kan het gebied nog erger te maken en leiden tot blijvende littekens.