How to Get Rid of Chest Rimpels Van Slapen Sideways

Sleep rimpels op de borst optreden tijdens het slapen op uw zijde. Je lichaam en borst kneed in een positie waarin het huidplooien ontstaan ​​en rimpels te vormen. Borst rimpels normaal weg binnen een uur te gaan, maar er zijn manieren om te voorkomen dat ze gebeurt en manieren om zich te ontdoen van hen sneller.

Instructies

•  Slaap op je rug. Gebruik een kussen onder je knieën om u te helpen gemakkelijker in deze positie te slapen. Borst rimpels mogen niet optreden tijdens het slapen op je rug in plaats van aan uw kant.

•  Breng moisturizer om uw borst rimpels zodra je opstaat. Moisturizing het gebied voller de huid, het verminderen van het uiterlijk van rimpels '.

•  Massage rimpels op je borst. Massage bevordert de bloedtoevoer naar de borst, het gladstrijken van de lijntjes op je borst.

Hints

  • Zorg voor genoeg slaap elke nacht en veel te drinken. Uitdroging veroorzaakt een toename van rimpels en wijst hun uiterlijk. Eet een gezond dieet en krijgt voldoende hoeveelheden van de oefening te houden huid er jong en levendig.