How to Get Over Angst

Angst is een zeer echte ding en kan een negatief effect hebben op je welbevinden, dat je ervan weerhoudt ten volle genieten van het leven. Angst kan vergelijkbaar zijn met nervositeit of angst voelen. Het krijgen van meer dan angst kan een uitdaging zijn, maar is mogelijk. Hier zijn een paar stappen die u zullen helpen op angst te krijgen.

Instructies

•  Praat met uw arts, therapeut of counselor over de aard van de angst die je voelt. Als angst is dat je ervan weerhoudt te genieten van het leven, is het tijd om het te behandelen. Bezoek uw arts en / of counselor en hem of haar wat je dwars zit te vertellen. Kom met een plan van aanpak samen en bezoek uw arts en / of begeleider op regelmatige basis voor check-ups.

•  Sinds een aantal niveaus van angst zijn erger dan anderen, kan medicatie nodig zijn om deze aandoeningen te behandelen. Neem je medicijnen voorgeschreven dan uw arts of therapeut. Echter, kunnen medicijnen te behandelen een aantal symptomen en niet anderen. Sommige medicijnen kunnen ook verslavend zijn en hebben negatieve bijwerkingen.

•  Identificeer de bron van uw angst en eerlijk zijn. Vaak is het situaties of mensen die angst zal veroorzaken bij u. Eerst bepalen wat de oorzaak van de angst. Als je het eenmaal hebt geïdentificeerd, niet negeren, maar eerlijk zijn hoofd-on. Als je het te vermijden, zal het moeilijker geworden om de volgende keer geconfronteerd, waardoor meer angst.

•  Word lid van een steungroep. Het kan gunstig zijn een groep anderen die lijden aan hetzelfde soort angst als je lid zijn. U krijgt een steun aan anderen te worden als anderen uitgegroeid tot een ondersteuning voor u. Door de steungroep, krijg je de kans om je gevoelens te delen met de leden van de groep, evenals horen de gevoelens van anderen te hebben. Een steungroep is een groot goed om een ​​deel van zijn.

•  Zorg goed voor jezelf. U kan krijgen over de angst veel gemakkelijker als je in goede gezondheid. Drink veel water en eet gezond, regelmatige maaltijden. Oefening op een dagelijkse basis en stok met een regelmatige routine. Ontwikkel een regelmatig slaappatroon en te voorkomen dat het drinken van alcohol en het roken van sigaretten.

Hints

  • Meditatie en diepe ademhalingsoefeningen kan u helpen wanneer angst niveaus hoog lijken.
  • Geef niet op. Wanneer de dingen moeilijk, moedig jezelf door hen te krijgen. Zeg niet tegen jezelf dat je iets niet kunt doen, in plaats daarvan zeggen dat je je uiterste best zal doen en krijgen door dit.