How to Get Online DNA Testing

How to Get Online DNA Testing

Wetenschappers gebruiken genetische tests om te bepalen welke genen allelen iemand draagt. Elk gen in het menselijke genoom kan verschillende vormen hebben. Mutaties of verschillende versies van specifieke genen te correleren met bepaalde ziekten. Getting online DNA-onderzoek kunt u een DNA-monster te verzamelen en op te sturen naar een lab te testen. De DNA-test bedrijf biedt een verslag van je genetische aanleg voor lupus, ziekte van Graves, multiple sclerose, hart- en vaatziekten, type 2 diabetes, de ziekte van Alzheimer en andere medische aandoeningen.

Instructies

•  Kies een online DNA testen bedrijf. Onderzoek geschiedenis en de reputatie van het bedrijf. Bedrijven zoals Genetische Laboratory Testing Inc., DNA Now en Genelex bieden diensten voor genetische tests.

•  Controleer referenties van de online onderneming. Kijk voor een bedrijf gecertificeerd door de American Association of Blood Banks (AABB) en de Internationale Organisatie voor Standaardisatie eisen voor het testen en kalibratielaboratoria (IOS 17025).

•  Koop een DNA-test kit. Kies het pakket dat je aanleg test voor de ziekten waarover u zich zorgen maakt. Veel bedrijven hebben verschillende soorten tests die variëren in prijs. Selecteer de genetische test die diepgaande informatie biedt over uw risico op verschillende ziekten.

•  Vraag uw arts of een professionele monster incassobureau om een wanguitstrijkje verkrijgen. De Food and Drug Administration verbiedt consumenten uit het verzamelen van hun eigen samples te sturen naar online DNA-onderzoek bedrijven.

•  het DNA-monster sturen naar het testbureau. De meeste agentschappen stuur een genetische rapport testen binnen vier tot zes weken na ontvangst van de monsters.

•  Raadpleeg uw arts over uw testresultaten. Het uitvoeren van een allel geassocieerd met een bepaalde ziekte, betekent niet dat u gegarandeerd de medische aandoening te ontwikkelen. Vraag uw arts om de betekenis van de genetische test resultaten te verklaren en aan veranderingen in de levensstijl die het risico kunnen verminderen raden.

Hints

  • Wees je bewust van de verborgen kosten in verband met een DNA-test voordat je een kit kopen. Sommige malafide bedrijven rekenen extra laboratorium verwerking van vergoedingen in aanvulling op de vermelde prijs.
  • DNA-onderzoek is niet 100 procent nauwkeurig. Er is een kans dat uw online genetische test valse positieven kon laten zien of niet het bewijs van een genetische aandoening je dragen vinden. Uw arts kan aanbevelen follow-up testen als uw testresultaten geven aan dat u een hoog risico op een bepaalde ziekte.