How to Get on Insurance Panelen als psycholoog

How to Get on Insurance Panelen als psycholoog

Krijgen op een verzekering paneel als preferred provider opent uw praktijk om patiënten en cliënten die willen betalen voor uw diensten met een verzekering. Echter, het krijgen van geaccrediteerde, als het proces bekend is, kan lastig zijn. Applicaties kunnen draaien op tientallen pagina's en enkele hoopvolle uren achterna verloren toepassingen, vechten inschrijving afwijzingen of zittend in de wacht bij een verzekeringsmaatschappij die niet is te accepteren panelleden op het moment. Uitzoeken wat je de verzekeringsmaatschappij kan bieden, en niet alleen de patiënten, kan het proces gemakkelijker te maken.

Instructies

•  Ga naar de Raad voor de Affordable Quality Health website. Deze online service kunnen psychologen en andere zorgverleners om hun geloofsbrieven te dienen en te voltooien een applicatie die de meeste grote verzekeringsmaatschappijen gebruiken in combinatie met hun eigen procedures. Om te registreren, contact opnemen met een van de op de CAQH website universele aanbieders en vragen om te worden uitgenodigd. Zodra u uw CAQH ID-nummer te ontvangen, vult u de applicatie online.

•  Roep de verzekeringsmaatschappij u geïnteresseerd bent in en vraag met Provider Relations te spreken. Vraag de medewerker om u te praten door het proces - zorg ervoor dat je begrijpt wat informatie die u nodig hebt om te leveren en wanneer. Vraag naar de unieke klinische behoeften van de verzekeringsmaatschappij - sta je een betere kans om te worden benoemd als u zich specifiek op die behoeften. Vraag een applicatie.

•  Controleer de verzekeringsmaatschappij te betalen tarieven. Indien aanvaard op paneel, moet u gecontracteerd uurtarieven van de verzekeraar voor psychologen, die doorgaans variëren van $ 60 tot $ 160 of meer te accepteren. Zorg ervoor dat u tevreden bent met deze tarieven zijn; indien ze lager zijn dan uw gebruikelijke tarieven, moet u wellicht een deel van uw factuur af te schrijven.

•  Vul uw aanvraag. Focus op de voordelen die u kunt de verzekeringsmaatschappij aan te bieden, zoals het verhogen van de efficiëntie en de kosten te verlagen. Bijzonderheden over alle talen je spreekt en elke ervaring die je hebt gewerkt met speciale groepen, zoals kinderen of dove cliënten. Vertel de verzekeringsmaatschappij als u een voor gehandicapten toegankelijk kantoor of geavanceerde training. Werken verlengd of buiten kantooruren kunt uw aanvraag te onderscheiden van de vele andere toepassingen van de verzekeringsmaatschappij zal ontvangen. Psychologen die niche-diensten, zoals hypnose of Eye Movement Desensitisation and Reprocessing bieden kan een betere kans van slagen.

•  Bereid je cv, rijbewijs, verzekeringsdocumenten, CAQH nummer en andere ondersteunende informatie de verzekeringsmaatschappij vereist. Bewaar kopieën voor uw eigen administratie.

•  Stuur uw aanvraag per de contactgegevens op het formulier. Doe dit zo snel mogelijk. Provider Relations verwerpen meestal asielzoeker die niet hun aanvraag indienen, of omgaan met vragen in een tijdige wijze.

•  Bel uw contactpersoon bij Provider Relations om te controleren of ze hebben uw aanvraag ontvangen. Vraag hen wanneer u een reactie ontvangt. Een telefoontje of e-mail naar Provider Relations plannen ten minste maandelijks totdat uw aanvraag wordt opgelost.

Hints

  • Als uw aanvraag wordt afgewezen, vraag dan om een ​​enkel geval akkoord. Deze kunt u werken met een bepaalde cliënt ondanks niet een preferred provider als je kunt aantonen dat je bent de beste persoon om de behoeften van uw klant binnen de kosten beperkingen van de verzekeringsmaatschappij te voldoen. Als de verzekeringsmaatschappij houdt van je werk, kunnen zij u de overgang naar paneel.
  • De verzekeringsmaatschappij heeft meer kans om je toegeven dat als je een onder-geserveerd gebied kan dienen. Als je eenmaal op het paneel, kunt u meestal verplaatsen terug naar uw oorspronkelijke locatie zonder verlies van uw preferred provider-status.
  • Controleer de eisen zorgvuldig. Sommige verzekeringsmaatschappijen accepteren alleen erkende psychologen met twee of meer jaar ervaring op zak.