How to Get My Wife Stoppen met roken

De meeste mensen die roken weten dat roken schadelijk is voor hun gezondheid, maar stoppen is niet eenvoudig. Er zijn vele manieren om te stoppen met roken, uit te gaan "cold-turkey" om met behulp van stap-voor-stap-programma's. Voor de meeste mensen is de makkelijkste manier om te stoppen is om een ​​combinatie van medicatie te gebruiken met gedragsverandering therapie. De roker die probeert te stoppen kunnen last hebben van ontwenningsverschijnselen zoals angst, prikkelbaarheid en gewichtstoename. Wat hun keuze, zal de roker een groot deel van de morele steun en begrip van hun dierbaren nodig.

Instructies

Manieren om de roker te helpen in uw familie Quit

•  Ga op zoek naar de steun van andere familieleden, vrienden en andere rokers die proberen te stoppen. Voormalige rokers vaak opmerken dat de steun van hun familie en vrienden hielpen hen in hun poging om te stoppen. Steungroepen zijn ook een goede manier om te zoeken naar de emotionele ondersteuning van de roker moet blijven op de taak. Groepen als Nicotine Anoniem (www.nicotine-anonymous.org) ondersteuning bieden, of bel de American Cancer Society op 1-800-227-2345 om een ​​steungroep in uw omgeving te vinden.

•  Maak gebruik van telefonische begeleiding programma's in uw omgeving om de steun van uw geliefde nodig heeft om te stoppen met roken te vinden. Alle staten in de Verenigde Staten, evenals het District of Columbia, bieden een soort van gratis telefonische support programma bemand door getrainde stoppen met roken counselors. Degenen die telefonische counseling gebruiken twee keer het succes bij het stoppen dan degenen die alleen te doen. Vraag uw arts om informatie over een telefonische counseling groep in uw staat.

•  Schrijf je je geliefde in een lokaal te stoppen met roken programma. Deze programma's zijn ontworpen om rokers te helpen omgaan met de problemen die zij ondervinden wanneer zij proberen om te stoppen. De beste programma's omvatten een aantal een-op-een begeleiding en moeten duren voor ten minste twee weken, of langer. Hoe intenser het programma, hoe groter de kans uw geliefde zal slagen in het stoppen met roken. Nicotine Anoniem houdt regelmatig bijeenkomsten, met behulp van een 12-stap-formaat, net als de Anonieme Alcoholisten. Of u kunt contact opnemen met uw lokale American Lung Association, uw gezondheid afdeling of de American Cancer Society voor meer informatie over programma's in uw omgeving.

•  Maak gebruik van nicotine vervangende therapie. Het is beschikbaar in de vorm van kauwgom, pleisters, sprays, inhalers en zuigtabletten. Vraag uw arts welke vorm hij voorstelt voor uw geliefde. Nicotinevervangers kan verlichting bieden voor de fysieke ontwenningsverschijnselen die optreden tijdens het stoppen met roken. Nicotine vervangende therapie is niet permanent en doseringen af ​​te bouwen tot aan de roker afbouwen van nicotine.

•  Praat met uw arts over andere vormen van medicatie therapie je geliefde zou kunnen proberen om te helpen de rand uit nicotine ontwenningsverschijnselen. Deze kunnen omvatten receptplichtige geneesmiddelen zoals bupropion (Zyban®) en varenicline (Chantix ™). Voor mensen die deze geneesmiddelen niet kan gebruiken, zijn er andere medicijnen die hebben aangetoond belofte in het onderzoeken, maar zijn niet goedgekeurd voor het stoppen met roken. Ze worden gebruikt off-label onder toezicht van een arts. Ze zijn voorzien van nortriptyline, een anti-depressivum; en clonidine een ouder geneesmiddel dat is goedgekeurd voor de behandeling van hoge bloeddruk.