How to Get medische behandeling als u niet beschikken over Health Insurance

How to Get medische behandeling als u niet beschikken over Health Insurance

Als u dona € ™ t hebben dekking van de gezondheidszorg door middel van een werkgever, en je can not € ™ t veroorloven particuliere ziektekostenverzekering, kunt u denkt dat u can not € ™ t krijgen medische behandeling, maar dat hoeft niet het geval te zijn. In 2007, heeft ongeveer 50 miljoen Amerikanen hebben geen type dekking van de gezondheidszorg, volgens HealthCareProblems.org. In 2010 is dat aantal gestegen tot bijna 52 miljoen. Als u medische behandeling nodig hebben, kan de federale staat en de programma's wat hulp bieden.

Instructies

•  Breng voor Medicaid dekking als u weinig of geen inkomen. Medicaid financiering ontvangt van de federale overheid en van de individuele staten, hoewel elke staat heeft zijn eigen voorwaarden voor deze actie. Het programma biedt dekking van de gezondheidszorg voor mensen met de grootste financiële nood. Youâ € ™ ll bewijs van inkomen, uw sofi-nummer, en een overzicht van uw financiële activa, moeten bij de toepassing.

•  Onmiddellijk een medische behandeling op de spoedeisende hulp van het plaatselijke ziekenhuis. Volgens de medische noodhulp en Labor Act (EMTALA), een ziekenhuis must-examen en je behandelen als uw toestand is een medische noodsituatie. Als alternatief kan het ziekenhuis u naar een andere medische instelling waar u zorg kunnen ontvangen. Als uw medische toestand is niet een noodsituatie, maar het ziekenhuis kan de behandeling na het examen ontzeggen.

•  Maak de financiële afspraken met een Doctora € ™ s kantoor of een medische kliniek op voorhand. Sommige artsen zullen patiënten die niet over particuliere ziektekostenverzekering en het opzetten van betaling plannen te behandelen. Soms, de kosten voor medische behandeling, onder een eigen betaling plan, is minder dan de kosten ten laste van de ziekteverzekering agentschappen, maar deze beslissing is aan de individuele arts of kliniek. Sommige artsen kunnen hun kosten te onderhandelen.

•  Bezoek een medisch trainingscentrum. Als je woont in de buurt van een universiteit academisch ziekenhuis, kunt u in aanmerking voor verlaagde kosten van medische behandeling, door hoog opgeleide medische studenten die nog niet hebben verdiend hun diploma toegediend. Deze academische ziekenhuizen en centra bieden cutting-edge medische zorg tegen een fractie van de kosten zou je een particuliere medische kliniek te betalen. Sommige bieden een glijdende schaal vergoedingen, op basis van uw inkomen.

•  Neem contact op met uw lokale welzijn en maatschappelijke dienstverlening kantoor te vinden welke diensten beschikbaar zijn in uw gemeenschap zijn en hoe u kunt toepassen voor hen. In aanvulling op de staat en federale Medicaid dekking van de gezondheidszorg programma's, kan uw gemeenschap lokale initiatieven die helpen mensen zonder ziektekostenverzekering ontvangt de medische behandeling die ze nodig hebben.

Hints

  • Dona € ™ t wachten om behandeling te zoeken totdat een gezondheidsprobleem wordt een noodsituatie. Eenvoudig zijn met de arts of het ziekenhuis over uw onvermogen om te betalen. De faciliteit kan je toch te behandelen.
  • In een noodsituatie op gezondheidsgebied, zullen ziekenhuizen in ieder geval genoeg behandeling te bieden om u te stabiliseren ongeacht uw vermogen om te betalen.