How to Get Fase 3 Borstkanker Informatie

Borstkanker is zo gewoon geworden bijna iedereen die niet heeft gehad iemand die het weet. Iedereen heeft gezonde cellen die deel uitmaken van het weefsel van het lichaam die groeien, delen en zelf te vervangen. Soms cellen kunnen hun groei niet te beheersen. Ze beginnen te sterk groeiend, maak teveel weefsel en vormen tumoren. Sommige zijn goedaardig en zijn geen bedreiging, maar anderen zijn kwaadaardig en kan de omgeving te doden gezonde weefsels en organen. Na uw arts een diagnose van kanker, zullen de tests worden gedaan om uit te vinden de grootte van de tumor en hoe ver het zich heeft verspreid. In Fase III borstkanker, de tumor is groter dan 5 centimeter (ongeveer 2 centimeter) en kunnen onder de arm of in de borst hebben verspreid naar de lymfeklieren.

Instructies

How to Get Fase 3 Borstkanker Informatie

•  Vraag een oncoloog voor informatie. Een oncoloog is een arts die is gespecialiseerd in de behandeling van kanker. Uw arts zal u doorverwijzen naar een oncoloog na uw diagnose en uw oncoloog zal uw beste bron van informatie zijn. Als u een voorkeur voor een bepaalde specialist of medische faciliteit die een uitstekende kans op succes bij de behandeling van stadium III borstkanker heeft, vraag dan uw arts om u te verwijzen.

•  Roep een van de vele organisaties die gratis informatie over fase III borstkanker bieden. De Nationale Alliantie van Breast Cancer Organization (888-80NABCO) geeft informatie en hulp aan iedereen met vragen over borstkanker. De Susan G. Komen Breast Cancer Foundation (800-462-9273) is een landelijke organisatie die onderzoek, onderwijs en cultureel diverse informatie over borstkanker geeft. De American Society Caner (800-227-2345) is een nationale gemeenschap gebaseerde vrijwilligersorganisatie die probeert om kanker te elimineren door middel van preventie, onderzoek, onderwijs, en de service. Het National Cancer Institute (800422-6237) geeft een beschrijving van klinische proeven voor vrouwen met borstkanker.

•  Lees een van de vele boeken geschreven om mensen met borstkanker begrijpen van de ziekte. "The Breast Cancer Epidemic" door Dwight Thomas, MD, "The Breast Cancer Journey Planner" door Carrie S. Sanders, en "Be a Survivor: Uw gids voor de behandeling van borstkanker, Third Edition" door Vladimir Lange zijn slechts een paar van de boeken die u informatie over fase III borstkanker kan geven. Controleer uw bibliotheek voor no-cost informatie.

•  Bezoek een steungroep. Sinds 1 van 8 vrouwen gediagnosticeerd met borstkanker tijdens hun leven, steungroepen om mensen te helpen omgaan met kanker zijn verkrijgbaar in bijna elke gemeenschap. Andere mensen die door middel van Fase III de behandeling van borstkanker zijn geweest kan vaak geven u de beste informatie. Zorgverleners kunnen u helpen een steungroep in uw omgeving te vinden.

•  Stel een maatschappelijk werker bij uw ziekenhuis of kliniek voor borstkanker programma's in de buurt van uw huis. Zij kunnen u verwijzen naar lokale en nationale groepen die u kunnen helpen met informatie, financiële hulp, thuiszorg, vervoer, en emotionele steun. Andere medewerkers kunnen ook helpen bij het vinden informatie.

Hints

  • Informatie delen met uw familie en vrienden, en vraag hen om u te helpen meer informatie te vinden.
  • Kijk voor gepubliceerde feiten die onlangs zijn gedateerd. Er is al veel onderzoek in de afgelopen 20 jaar.