How-to behandelingen voor Verstuikingen in Nekken

How-to behandelingen voor Verstuikingen in Nekken

Nek verstuikingen optreden in de ligamenten van je nek. Deze ligamenten - sterke banden van bindweefsel - sluit de wervels in je nek. Een nek verstuiking kan voorkomen als gevolg van een val, auto-ongeluk of een plotselinge beweging die de hals te bewegen in een abnormale positie veroorzaakt. Nek verstuikingen kan pijnlijk zijn, leiden tot spierkrampen en zwakte of gevoelloosheid in de handen en armen veroorzaken. Volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons, duurt het vier tot zes weken voor een nek verstuiking te genezen. Terwijl u een nek verstuiking niet kan genezen, zijn er maatregelen die u kunt nemen om uw klachten te verminderen als je genezen.

Instructies

1 Ga met uw arts. Een bezoek aan uw arts kan helpen uitsluiten van fracturen, discusherniëring en andere meer ernstige aandoeningen van de nek. Uw arts kan u voorzien van een zachte halskraag te dragen voor ondersteuning, zoals je nek verstuiking geneest.

•  Neem een over-the-counter anti-inflammatoire medicatie. Aspirine of ibuprofen kan helpen bij het verminderen van pijn en zwelling in je nek.

•  Breng ijs om je nek. Ice kan helpen om ontstekingen, pijn en ongemak te verminderen. Toepassen ijs gedurende 15 tot 30 minuten per keer, twee tot drie keer per dag.

•  Vraag uw arts over fysiotherapie. Massages, ultrasound behandeling en lichte oefeningen kunnen helpen om uw klachten te verminderen en de genezing te bevorderen.

Hints

  • Alleen deelnemen aan oefening op het oordeel van uw arts na een nek verstuiking. Vermijd oefeningen die schokkende bewegingen maken. Indien toegestaan ​​om te oefenen, kunt u overwegen een lage impact oefeningen - wandelen, zwemmen, fietsen, met behulp van een elliptische machine of lage impact aerobics.