Houding Tips om uw schouders laag te houden

Houding Tips om uw schouders laag te houden

Het houden van uw schouders naar beneden door het handhaven van een goede houding bij het zitten en staan ​​stabiliseert je hele lichaam. Echter, we de neiging om de schouders bij vermoeidheid of werken in een zittende positie voor langere tijd te verhogen. Het verhogen van je schouders verkrampt de spieren in je schouders en rug en is de meest voorkomende oorzaak van pijn in de schouder. Behoud van een goede houding, niet alleen om je schouders laag te houden, maar ook om letsel te voorkomen; spanning op de spieren, gewrichten en gewrichtsbanden; en rug, nek en schouderpijn.

Handhaven van een juiste Zithouding

Focussen op je zithouding is vooral belangrijk als je werkt op een baan die vereist dat u om te zitten aan een bureau voor langere tijd. Houd je nek recht en je hoofd recht omhoog over je nek, zodat je oren zijn recht boven je schouders. Houd je schouders naar beneden en terug door het draaien haal uw schouders om zo vaak om gespannen spieren te ontspannen. Houd uw wervelkolom neutraal door iets aanbestedende uw kern of buik, spieren. Handhaven van een kleine bocht aan de basis van je wervelkolom door je heupbeenderen niveau en zitten vooruit in uw stoel in plaats van te vertrouwen op de achterkant van je stoel voor ondersteuning. Houd je voeten plat op de grond, op schouderbreedte uit elkaar en wees naar voren met je knieën gebogen in een hoek van 90 graden op heuphoogte. Vermijd het oversteken van uw benen, die verkeerde uitlijning van het bekken en de wervelkolom kan veroorzaken. Je moet ook voorkomen dat een verblijf in een zittende positie te lang bij het opstaan ​​en rond te lopen voor een paar minuten per uur of zo.

Handhaven van een juiste staande houding

Om de juiste houding tijdens het staan ​​te behouden, rechtop staan, trek je schouders naar beneden en terug, til je borst, plooi in je buik en lichtjes samentrekken uw bilspieren. Houd je gewicht op de bal van je voeten met je knieën licht gebogen en de voeten op schouderbreedte uit elkaar. Duw je hoofd en nek naar voren, naar achteren of naar de zijkant. Houd je hoofd recht omhoog, zodat je oren direct over je schouders.

Handhaven van een juiste lighouding

Houding kan het laatste waar je aan denkt als je liggend zijn, maar een goede ligstand zal je ook helpen te verlichten en de nek, schouder-en rugpijn te voorkomen. Eerst en vooral, zorg ervoor dat je slaapt op een matras die het meest comfortabel is voor u, als de stevigheid of zachtheid van uw matras maakt een enorm verschil als het op het terugdringen en voorkomen van rugpijn. Ga op je zij of rug dan op je buik. Om uw wervelkolom, gewrichten en het lichaam afgestemd te houden, leg een kussen tussen je knieën als liggend op je zij of onder je knieën als liggend op je rug.

Strek uw rug en schouders

Neem een ​​paar minuten per dag naar de rug, wervelkolom en de schouders te rekken om uw houding te verbeteren en te ontspannen gespannen spieren. Ontspan je schouders door het uitrekken van je rechter oor naar je rechter schouder en herhaal aan de linkerkant. Houd je nek recht en het hoofd omhoog, draaien of uw schouders een paar keer om de spanning te verlichten en om uw schouders naar beneden te houden. Om je bovenrug te strekken, te bereiken je armen voor je, koppelen uw vingers naar elkaar toe en duw je handpalmen van je lichaam af. Om je rug en wervelkolom te strekken, voeren dezelfde beweging, maar met je armen boven je hoofd. Om een ​​volledige back stretch, liggen op je rug op de grond met je knieën gebogen, voeten plat, armen langs je lichaam en de handpalmen naar beneden geconfronteerd. Het houden van beide schouderbladen in contact met de vloer, laat je knieën naar rechts en draai je hoofd naar links en herhaal aan de linkerkant.

Praktijk Yoga of Pilates

Integreer yoga en Pilates in uw training regime om je houding te verbeteren en versterken van uw kern. Yoga helpt bij het verbeteren van de houding door het verlichten van gespannen spieren en het verbeteren van spier-en gewrichtspijn flexibiliteit. Pilates versterkt je core-spieren, waardoor de spieren die je vertrouwen op de meest voor behoud van een goede houding en voor het ondersteunen en beschermen van uw lichaam tijdens de beweging zijn. U kunt ook het versterken van uw kern met een eenvoudige buikspieroefening. Tijdens het staan ​​of zitten, adem in door je middenrif, of je maag. Als je uitademt, tel langzaam tot vijf en trek je buikspieren op en in, alsof je navel richting je ruggengraat te trekken.