Houding oefeningen voor kinderen

Houding oefeningen voor kinderen

Houding aandoeningen zoals scoliose of posturale kyfose meestal eerst verschijnen voor de volwassenheid. Minor omstandigheden, zoals posturale kyfose worden vaak gecorrigeerd door middel van spierversterkende oefeningen. Het ontwikkelen van een regime van-back spierversterkende oefeningen voor de kinderen kan komen met een eigen set van problemen, zoals gewicht opleiding wordt vaak als schadelijk voor de ontwikkeling van botten en gewrichten gezien. Een succesvol programma voor het verbeteren van de houding van kinderen bevat leuke activiteiten om de conditie en het versterken van de kritische houding spieren.

Two Handed Catch

Vangst is een goed spel om de schouderspieren en de trapezia en ruitvormige spieren die de neksteun richten. Bij jongere kinderen kan een sport bal, zoals een basketbal of voetbal worden gebruikt. Oudere kinderen kunnen zich op te werken naar het gebruik van een lichtgewicht geneesmiddel bal.

Monkey Bars

Klimmen spelletjes, zoals degenen die kinderen bezighouden met bij het spelen op de aap bars, klimrekken of andere speeltoestellen zullen dezelfde spieren die volwassenen bouwen door middel van chin ups en krachttraining te versterken.

Versterking Games

Het maken van een spel uit van de oefening kan het verlangen van een kind om deel te nemen aan dat de oefening te verhogen. Zo kan bijvoorbeeld een spel genaamd 'dierentuindieren' hebben uw kind doet alsof hij een kat te zijn terwijl het doen van de kat rekt, een vogel tijdens het uitvoeren van het schouderblad squeeze of een slang terwijl het doen van brug liften.