Hot Veiligheid Topics

Hot Veiligheid Topics

Weten hoe je jezelf en anderen houden van de schade op weg gaat om een ​​kritische beoordeling van uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw gezin. Verblijf op de top van de belangrijkste veiligheidsproblemen kan een verschil maken voor je familie thuis, op school, op reis of online te maken. Het begrijpen en implementeren van de standaard veiligheidsmaatregelen kon bepalen of een incident wordt het een close call of ramp. Zorg ervoor dat u op de hoogte van hot veiligheid topics.

Thuis

Je moet veilig thuis voelen. Voer een home-veiligheid inventaris en neem een ​​kritische blik op mogelijke probleemgebieden thuis. Installeer bijvoorbeeld felle lichten op trappen en plaatsen waar een val of misstap kan leiden tot ernstig letsel. Voorkomen dat per ongeluk vergiftiging door het houden van schoonmakers, beauty producten en medicijnen op een plek waar kinderen niet bij kunnen krijgen. Installeer handgrepen en anti-slip matten in het bad en douche ruimtes. Zorg ervoor dat rookmelders blijven in goede staat met nieuwe batterijen.

Internet

Als toegang tot het internet toeneemt, de kans op problemen toenemen. Identiteitsdiefstal blijft een groot probleem op het internet, dus zorg ervoor dat u gebruik maken van Wi-Fi Protected Access (WPA) een wachtwoord op uw netwerk te krijgen, en controleer uw krediet rapporten en bankafschriften regelmatig. Cyber-pestkoppen, seksuele roofdieren en dieven zijn over het hele internet. Leer uw kinderen over veiligheid op internet door te gaan over de basisregels zoals nooit verstrekken van hun naam, adres, telefoonnummer of creditcardnummers online.

Voedsel

Voedselveiligheid lijkt misschien niet belangrijk voor je is, totdat het u of uw familie treft. Eenvoudige stappen zoals handen wassen voor en na het hanteren van voedsel, het wassen van producten of het maken van zeker bepaalde voedingsmiddelen worden gekookt op de juiste temperatuur kan voedsel veilig is voor uw gezin te eten te houden. Bijblijven met de nieuwste food herinnert door het controleren van het nieuws of websites kan u helpen uit de buurt van eventuele blootstelling aan verontreinigde zoet-, processed- of bereide-food items sturen.

School

Sinds het verschrikkelijke incident op de Columbine High School in 1999 en de daaropvolgende schietpartijen op scholen sindsdien school veiligheid bleef een belangrijk aandachtspunt voor studenten, ouders en de school stafleden. Veel incidenten elke dag dat de veiligheid van een kind in gevaar kunnen brengen op school, zoals pesten, geweld van bendes, ongecontroleerde toegang tot het internet en verboden wapens. Doe mee en zorg ervoor dat uw kind de school heeft een actieve veiligheid en dreigingsanalyse programma op zijn plaats.