Horehound Side Effects

Horehound er medlem af mint familien hjemmehørende i Europa og naturaliseret i Nord-og Sydamerika. Den vokser i dårlig jord og områder, hvor andre planter kæmper. Ifølge A 2 Z for Sundhed, Skønhed og Fitness hjemmeside blev horehound historisk brugt til at give smag ale. Horehound er en slimløsende og en effektiv behandling af hoste, halsbetændelse, lunge problemer og immunsystemet boosting. Ifølge Botanical.com blev fabrikken brugt til at behandle snakebites og forgiftninger. Horehound generelt er sikkert, når det anvendes i passende terapeutiske doser, i henhold til "PDR for urtemedicin."

Kardiale virkninger

VitaminStuff.com, at indtage store mængder af horehound har været kendt for at forårsage tachycardiac arytmier. Hjemmesiden anbefaler, at personer med hjertelidelser spørgsmål bør undgå urten indtil mere viden om, hvordan det påvirker hjertet. Sundhed-pleje-Tips.org, at horehound kan sænke blodtrykket. Urten bør anvendes med forsigtighed ved patienter, der tager blodtryk medicin eller urter til hypertension.

Abortfremkaldende virkninger

Ifølge Drugs.com, horehound har abortfremkaldende egenskaber, og bør ikke tages af gravide kvinder. Historisk er det blevet anvendt til at stimulere menstruation. Amning sikkerhed er ikke fastlagt, så det anbefales ikke til ammende mødre.

Hypoglykæmiske effekter

En undersøgelse offentliggjort i CR Soc. Biologie de Paris demonstrerede horehound havde hypoglykæmiske effekter hos kaniner, ifølge Drugs.com. Diabetikere og hypoglykæmiske patienter bør anvende horehound med forsigtighed.

Gastric Effekter

Horehound kan øge produktionen af ​​mavesyre. Patienter med mavesår, gastriske dysfunktioner og mavesyre produktion spørgsmål bør bruge horehound med forsigtighed.

Toksicitet

Der har været rapporter om forgiftning i børn, når de forbruges frø af planten, ifølge Health-Care-Tips.org. Børn bør advares om ikke at forbruge anlægget, hvis det er plantet i haven.