Hoogtezon Bestedingen

Hoogtezon Bestedingen

Sunlamps worden gebruikt voor lichttherapie en kan de behandeling van tal van medische aandoeningen. Sommige hoogtezon, zoals zonnebanken, zijn zeer groot, maar anderen zijn klein genoeg om te zitten op een tafel. Sunlamps uitstoten korte golflengtes, die worden aangetroffen in het ultraviolette spectrum. Veiligheidsbril te worden gedragen en de timer moet worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat je niet wordt overbelicht om de stralen van de hoogtezon's.

Vitamine D

De Mayo Clinic suggereert dat de zon levert voldoende vitamine D met 10 minuten blootstelling per dag. Sunlamps worden gebruikt als een alternatief voor patiënten die een tekort aan vitamine D. Een veel voorkomende aandoening veroorzaakt door een vitamine D-deficiëntie is rachitis. Vitamine D ondersteunt de opname van calcium in het lichaam, dat is absoluut noodzakelijk om te vormen en het behoud van sterke botten. Het helpt ook reguleren het fosforgehalte en kunnen helpen beschermen tegen hoge bloeddruk, osteoporose en kanker. Deze essentiële vitamine is ook belangrijk omdat het voorkomt grotere normale bloedspiegels.

Seasonal Affective Disorder

Seizoensgebonden affectieve stoornis, meestal aangeduid als SAD, meestal van invloed op de mensen in de herfst en winter. Het gebrek aan zonlicht veroorzaakt een vorm van depressie die maakt patiënten voelen lusteloos en verhoogt hun verlangen naar zoete en zetmeelrijke voedingsmiddelen. Sunlamps gebruikt voor lichttherapie, helpt hen de effecten van seizoensgebonden depressie overwinnen door ze bloot een alternatieve vorm van licht.

Slapeloosheid

Blootstelling aan fel licht in de ochtend kan het slaappatroon veranderen naar een meer normale schema te vergemakkelijken. Lichttherapie helpt personen die lijden aan slapeloosheid stellen een natuurlijke circadiaanse ritme, die in feite is het lichaam van de klok. De gesimuleerde zonlicht balanceert reactie van het lichaam om kortere dagen, lange werktijden en minder natuurlijk zonlicht.

Zwanger bent of borstvoeding geeft

Sommige vrouwen die last hebben van een depressie kan geen antidepressiva nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Sommige antidepressiva worden geassocieerd met gezondheidsrisico's tijdens de zwangerschap, maar het is belangrijk dat depressie nog behandeld. Lichttherapie met hoogtezon kan gebruikt worden een alternatief te helpen verminderen van de effecten van depressie onder de begeleiding van een mediale professional.