Hoog Kalium Graaf bij de mens

Hoog Kalium Graaf bij de mens

Kalium niveaus die te hoog kan een ernstig risico voor de gezondheid opleveren zijn. Hoog kaliumgehalte kan invloed hebben op uw hart, luchtwegen, en kan vele andere problemen zoals diabetes, nier-dysfunctie, en infectie duiden.

Significantie

Een kalium onbalans kan een aantal gezondheidsrisico's te maken en kan het gevolg zijn van een onderliggende aandoening, zoals hyperkaliëmie.

Warning Signs

Zwakte of veranderingen in het hartritme of de sterkte van de contracties kunnen een elektrolyt onbalans geven en meer specifiek een kalium onbalans.

Testen

Testen voor een kalium onbalans is relatief eenvoudig. Het vereist slechts een bloedtest om je elektrolyten niveaus te bepalen, zoals kalium is een elektrolyt.

Suggesties

Als je een hoog kalium tellen, is het best om een ​​arts te raadplegen om te bepalen wat de oorzaak zou kunnen zijn. Bovendien voedingsmiddelen met een hoog kaliumgehalte, zoals bananen, meloenen en andere vruchten, en vlees, beperkt kan worden.

Overwegingen

Vooral hart medicatie - een onbalans in kaliumgehalte kan het gevolg zijn van medicatie. Het beste is om het advies van een specialist te raadplegen voordat het maken van veranderingen in het dieet, zo hoog kaliumgehalte het gevolg van medicatie of een andere aandoening kan zijn.