Hoog Cholesterol & Natural Healing Informatie

Het hebben van een hoog cholesterolgehalte kan gezondheidsproblemen die een risico voor uw gezondheid vormen te creëren. U kunt veilig helpen uw cholesterol te verlagen door het veranderen van uw dieet en het ondergaan van een aantal aanpassingen van de levensstijl.

Essentiële Vetzuren

Omega-3-vetzuren, gevonden in lijnzaadolie en vis, kan helpen bij het verlagen van uw slechte cholesterol (LDL) en het verhogen van uw goede cholesterol (LDL).

Haver Brans

Eet veel voedingsmiddelen die vezels bevatten, in de vorm van haverzemelen, zoals havermout, volkoren brood en bruine rijst. De vezels in haverzemelen kan helpen verminderen cholesterol.

Verminder stress

Yoga en meditatie kan helpen bij het verminderen van stress. Wanneer je onder stress, zal je lever meer cholesterol te creëren, omdat cholesterol is nodig om de stresshormonen produceren.

Foods te vermijden

Voedingsmiddelen met een hoog cholesterol, zoals die van dierlijke oorsprong (vlees en zuivel) en degenen die transvetten, zoals margarine en gefrituurde voedingsmiddelen bevatten, moet worden beperkt. Transvetten kunnen maken cholesterolgehalte stijgen.

Supplementen en Knoflook

De B ​​vitamine niacine is bewezen dat de niveaus goede cholesterol verhogen en tegelijkertijd verlagen van de niveaus van slechte cholesterol. Knoflook helpt bij het verlagen van het cholesterolgehalte ook.

Waarschuwingen

Hoge cholesterol kan een ernstig gezondheidsprobleem zijn. Heb je cholesterolgehalte regelmatig gecontroleerd en te bespreken met uw arts over veilige alternatieven om uw cholesterol te verlagen.