Hoodia Max Side Effects

Hoodia Max is een eetlustremmer gemaakt van een Zuid-Afrikaanse cactus heet Hoodia gordonii. Hoodia pillen worden geproduceerd door verschillende fabrikanten in de VS Hoodia werd alom bekend in de Verenigde Staten na een verslag over het CBS nieuwsprogramma "60 Minutes". Sommige Hoodia producten bevatten meer werkelijke Hoodia, en worden "zuiver", terwijl andere weinig en zijn minder duur, maar niet zo goed.

Geen bijwerkingen bekend

Fabrikanten van Hoodia Max melden geen bijwerkingen bekend aan het dieet aan te vullen. Veel gebruikers hebben ook gemeld dat ze geen bijwerkingen ervaren. Zuid-Afrikaanse Bosjesmannen zijn met behulp van Hoodia gordonii in zijn natuurlijke vorm voor vele jaren, maar het is onbekend of een bijwerking die bestond of hoe vaak ze gebruikt de plant. Hoodia dieet supplementen zijn relatief nieuw voor de Amerikaanse markt, dus het is onbekend of geen lange termijn bijwerkingen zal verschijnen in de toekomst. Veel Hoodia fabrikanten beweren ook hun product is gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten.

Drug Interactions

Omdat Hoodia beïnvloedt de manier waarop het lichaam functioneert, moet iedereen die medicijnen neemt hun arts te raadplegen voordat u Hoodia Max aan hun regime. Mensen die leverproblemen ervaren alvorens Hoodia moet duidelijk van dieet supplementen die toevoegingen die de leverfunctie beïnvloeden kan bevatten sturen. Voedingssupplementen zijn niet gereguleerd als medicijnen zijn, en daarom kan extra ingrediënten naast de Hoodia die kunnen interageren met recepten bevatten.

Vertraagde Metabolisme

Omdat Hoodia Max is een eetlustremmer, zullen gebruikers minder calorieën eet, omdat ze niet het gevoel honger. Wanneer het lichaam neemt in minder calorieën dan wordt aanbevolen door artsen en diëtisten, de stofwisseling vertraagt ​​om calorieën te besparen. Hoewel het lichaam nog steeds gewicht te kunnen verliezen, zodra de gebruiker stopt met het gebruik van Hoodia Max, zij zullen waarschijnlijk meer snelle gewichtstoename ondervinden als gevolg van lage stofwisseling.

Ondervoeding

Aangezien Hoodia Max werkt door het onderdrukken van de eetlust, is het mogelijk dat sommige gebruikers zullen tot het uiterste gaan en voedsel niet regelmatig eten, of niet eten genoeg voedsel om het lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Ondervoeding resulteren in lichaamsorganen, zoals het hart, niet goed werkt en, in extreme gevallen tot de dood. Met behulp van Hoodia Max als het gericht is zal waarschijnlijk niet leiden tot ondervoeding. Verlies van de dorst sensatie is mogelijk samen met het verlies van het hongergevoel, dus gebruikers moeten ervoor zorgen om veel water te drinken per dag, zelfs als ze geen dorst.