Honing & Kaneel voor Weight Loss

Honing & Kaneel voor Weight Loss

Honing en Kaneel zijn meestal niet een specerij en kruid je zou koppelen met gewichtsverlies. Hun zoete kwaliteiten worden meestal geassocieerd met zoete desserts. Beide ingrediƫnten hebben echter natuurlijke componenten die u kunnen helpen gewicht te verliezen en gezond te blijven.

Gezonde Honey

Honing is al meer dan 2000 jaar en altijd al gebruikt als een natuurlijke remedie voor een verscheidenheid van kwalen. Honing bevat suiker. Maar door natuurlijke suikers, in tegenstelling tot geraffineerde, honing bevat ook vitaminen en mineralen. Honing helpt ook bij de spijsvertering, wat is de reden waarom voedingsdeskundigen raden een theelepel van het na een zware maaltijd. Honing kan helpen bij de bescherming en de vacht van het immuunsysteem, dat is waarom wij worden verteld om thee te drinken met honing als we een verkoudheid, keelpijn of griep.

Gezonde Cinnamon

Kaneel is niet alleen een specerij gebruikt om smoothies of cappuccino meer zoeten. De specerij die in het verleden werd beschouwd als waardevoller dan goud heeft vele voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van het verbeteren van de hersenfunctie, het geheugen en zweer, gist infectie en urineweginfectie preventie.

Honing en Weight Loss

De belangrijkste component in honing die strijd gewichtstoename helpt is haar voedingsstoffen. Voedingsstoffen zijn essentieel in het proces van het gewichtsverlies als ze oplossen vetcellen en verlaagt het cholesterolgehalte. Honing heeft ook een sterke energiebron en gemakkelijk opgedeeld in glucose, waardoor het veel gemakkelijker te verteren dan suiker. Dus honing kan worden gebruikt als een suikervervanger, indien mogelijk.

Honing bevat ook een ergogene steun die boost energie en atletische prestaties helpt. Het helpt ook een gezonde bloedsuikerspiegel te behouden en ondersteunt de spieropbouw recuperatie na het sporten.

Kaneel en Weight Loss

Kaneel heeft vele voordelen, maar het belangrijkste gewichtsverlies component is de mogelijkheid bloedsuikerspiegel en diabetes en metabool syndroom te voorkomen. Vergelijkbaar met honing, kaneel vermindert ook cholesterol en zorgt voor een thermogene branden. Het effect op het lichaam van de slechte cholesterol helpt ook bouwen insulineresistentie voor mensen die lijden aan diabetes.

Tips

Honing en warm water is een goede manier om opgeslagen vetcellen mobiliseren en breken ze op. Ook honing en citroensap is een goede combinatie om gewicht te verliezen als gevolg van de inhoud citroensap's vitamine C te bestrijden. Het mengen van honing en gember ook goed is voor de bestrijding van het gewichtsverlies, zoals gember versnelt je stofwisseling.

Honing en kaneel samen in warm water is geweldige oplossing voor een lege maag naar het immuunsysteem op te bouwen, en kan een slokje van iets zoets na een maaltijd om de spijsvertering in plaats van een zware dessert helpen.