Hometrainer voor Hip Pain

Hometrainer voor Hip Pain

Hip pijn als gevolg van letsel en artritis komt vaak voor en kan pijnlijk zijn om mee te leven zijn. Gelukkig, kan pijn in de heup worden behandeld met regelmatige lichaamsbeweging, ook al is het 2 tot 3 weken kan duren om echte resultaten te voelen.

Zithoogte en Speed

Stel de hoogte van de zitting, zodat het zich prettig voelt tijdens het rijden, en houden het tempo met een snelheid die je toelaat om te ademen en spreken normaal, omdat dit kan helpen bij het minimaliseren eventuele pijn te voelen tijdens het rijden.

Weight Loss en Fietsen

Als het rijden een hometrainer op een regelmatige basis veroorzaakt extra pijn of body stress, kan een kleine hoeveelheid gewichtsverlies helpen verlichten van extra druk op de botten en spieren, waardoor de oefening makkelijker te tolereren.

Exercise Bike Alternatieven

Zelfs minder hard op de heup en pijn in de gewrichten dan fietsen, zwemmen is een goede optie, want het verplaatsing mogelijk zonder extra stress op de heupen, benen en het gehele lichaam.

Botsterkte

Het regelmatig gebruik van een hometrainer kan helpen uithoudingsvermogen en fysieke gezondheid, sterk houden van botten en, op zijn beurt, heup pijn tot een minimum beperkt.

De Mythe

Het is een mythe dat het verblijf sedentaire is de beste manier om artritis heup pijn te behandelen. In feite, sedentaire mensen uiteindelijk verliezen van bot-en spierkracht, hetgeen helpt bij verslechtering van de heupen. Fietsen zorgt voor een oefening die een grote druk op de knieën en heupen niet te creëren, waardoor het een perfecte pasvorm voor mensen op zoek naar hip pijn te behandelen.