Homeopathische Ways to Get Rid van externe aambeien

Aambeien zijn het resultaat van de gezwollen aderen in het rectum of anus. Ze kunnen heel pijnlijk zijn, vaak tijden branden, jeuk en bloeden. Homeopathische behandelingen omvatten met een minimale dosis specifieke agentia en vertrouwen op het lichaam natuur helpen bij het genezingsproces. In wezen is de dosering van de stof die het probleem gewend verlichten. Hoewel de Universiteit van Maryland Medical Center merkt op dat er weinig bekend is over de effectiviteit van homeopathische middelen als een behandeling maatregel kan homeopaten een scala aan behandelingen voor externe aambei opluchting raden.

Homeopathische producten

Volgens hemorrhoid.net, zijn er een verscheidenheid van producten voor de behandeling van uitwendige aambeien. Het type product dat het beste past bij uw behoeften zal afhangen van de precieze symptomen die u ondervindt.

Aloë is ideaal als u last heeft van pijn, bloeding of een "hot" gevoel in de endeldarm. Verkrijgbaar in gelvorm zal verminderen ook de continue lager beneden gevoel in het rectum vaak geassocieerd met aambeien. Salpeterzuur kan worden gebruikt om constipatie te verlichten, waardoor het voorkomen van overbelasting tijdens de stoelgang. Het kan ook helpen scherpe "snijden" pijn, die kan optreden na een stoelgang te elimineren. Zwarte kabel wordt ook gebruikt voor constipatie opluchting en kan aambei pijn die een pijnlijke, jeukende sensatie produceert in de anus te verlichten. Voor rectale branden en jeuk symptomen, apis Melifica is nuttig, net als pioenroos. Calendula is een zalf gebruikt voor hardnekkige aambeien die niet genezen. Deze zalf bevordert een gezonde granulations en snelle genezing. Als de aambeien vergezeld gaan van een stekende pijn of krampen in de rectale gebied, Ignatia is een goede homeopathische middelen om de intensiteit van de pijn en de emotionele pijn veroorzaakt. Hamamelis is een goede behandeling wanneer de aambei een grondstof, pijnlijk gevoel in de anus gepaard met bloedingen. Als de aambei wordt veroorzaakt druk of volheid in de buik, samen met roodheid, jeuk en branden in de anale regio, zwavel is de ideale keuze. Voor de verlichting van jeuk, scherpe rectale pijn, droge ontlasting en verstopping steen wortel kan helpen verminderen de symptomen. Braaknoot wordt gebruikt voor pijnlijke en jeukende aambeien en een beklemmende gevoel in het rectum en ernstige obstipatie. Tot slot, neem pulsatilla voor aambeien die een scherpe, plakken pijn gepaard gaat met jeuk veroorzaken.

Dosering instructies

Selecteer het product dat het beste past bij uw klachten en gebruik de laagst mogelijke potentie voor beginnende gebruik van zelf-toegediende homeopathische behandelingen, tenzij anders geïnstrueerd door een medische professional. In het algemeen zal de dosering instructies ook worden afgedrukt op het etiket. Homeopathische artsen meestal suggereren het gebruik van deze middelen door het toedienen van een dosis en wachten om te zien welke resultaten je krijgt. Indien u verbetering, mag u een andere dosis niet, laat de behandeling in zijn werk. Als er geen resultaten worden gemerkt na de eerste dosis, of de symptomen teruggekeerd, is het aanvaardbaar een dosis. Het kan nodig zijn om met een arts betrekking tot de frequentie van de dosering naar behoefte volgens de individuele conditie.