Homeopathische remedies voor Sensory Processing Disorder bij kinderen

Homeopathische remedies voor Sensory Processing Disorder bij kinderen

Terwijl sommige kinderen proberen om meer informatie te verstrekken voor hun zintuigen, kunnen sommige kinderen voelen zich overbelast door hun zintuigen. Een kind dat Sensory Processing Disorder (SPD) verkeerd interpreteert dagelijkse zintuiglijke informatie, zoals beweging, aanraking en geluid. Gedragsproblemen en coördinatie problemen vaak gepaard gaan met deze symptomen. Kinderen met SPD, volgens spdbayarea.org, worden vaak bestempeld als agressief, hebben moeite op school en in een sociaal isolement. Ze zijn ook vaak een verkeerde diagnose gesteld. Homeopathie biedt een alternatieve benadering van de behandeling SPD symptomen. Homeopathische middelen kunnen worden gebruikt in combinatie met ergotherapie bij de behandeling van de SPD.

Belladonna

Belladonna is een plant die een chemisch bekend als atropine bevat. Deze chemische geeft een soortgelijk zenuwstelsel reactie als die van SPD, waaronder gevoeligheid voor licht en warmte. Omdat homeopathie is gebaseerd op het gebruik van ingrediënten die dezelfde kenmerken als die van de ziekte of aandoening behandelt produceren, in overleg met een erkende natuurgeneeskundige arts over belladonna en de juiste dosering.

Stramonium

Stramonium is een plant gebruikt om extreme gevoeligheid voor aanraking, geluid, pijn, slechte dromen en nachtmerries te behandelen. Kijk voor plotselinge, wild, woedde gedrag dat vaak wordt geproduceerd door stramonium. Dit is vergelijkbaar met het gedrag veroorzaakt door SPD. Het matchen van de effecten van stramonium de gevoeligheden van EPD, wordt aangenomen dat de tijd, zullen dergelijke gevoeligheden verminderen en het kind rustiger in beweging, spraak en globale gedrag zijn. Nogmaals, in overleg met een erkende natuurgeneeskundige arts over de juiste dosering.

Alternatieve therapieën

Desgewenst kunt homeopathie combineren met andere therapieën, zoals het luisteren therapie, die frequenties en patronen gebruikt om veranderingen in de hersenen te stimuleren, volgens MayoClinic.com. U kunt ervoor kiezen om een ​​combinatie-therapie, dat is het werk en het luisteren therapie, waardoor de auditieve en andere zintuiglijke systemen direct stimuleren gebruiken.