Homeopathische remedies voor jeuk

Homeopathische remedies voor jeuk

Jeuk kan veroorzaakt worden door een aantal factoren, met inbegrip van een droge huid, zonnebrand, chemicaliën, koud weer en insectenbeten en parasitaire aandoeningen. Terwijl de verleiding is om te krabben, dit kan blauwe plekken en pijn veroorzaken en, afhankelijk van uw huid, kan een open wond die kon uiteindelijk litteken creëren. Zo frustrerend als het kan zijn, de meeste mensen niet willen wetsvoorstel een arts voet behandeld te krijgen voor hun jeuk. Er zijn veel homeopathische middelen die u kunt overwegen wanneer het proberen om een ​​remedie om je jeuk te vinden.

Actuele toepassingen

Het nemen van een pepermunt bad is een van de meest populaire vormen van jeuk opluchting, als is een havermout bad. Neem een ​​havermout bad door het vullen van een bad met warm water en gieten twee kopjes havermout in. Je kunt een witte azijn bad te nemen door het gieten van een kopje witte azijn in een warm waterbad. Solliciteer levertraan en / of aloë vera om de jeuk huid. Meng kokosolie en limoensap samen tot een pasta en toepassen, laten zitten minstens 30 minuten. U kunt ook proberen met behulp van vitamine E olie of neem olie. Voor onmiddellijke noodhulp, gelden warm water om je jeukende huid.

Mentale trucs

In veel gevallen kan krabben alleen maar erger. U kunt de mentale strijd met behulp van een paar trucjes om je geest af te leiden van de jeuk te winnen. Zoek een "krabben board" - iets wat je kunt scratchen in plaats van je huid. Omdat je hersenen medewerkers krabben met reliëf, zou je in staat om jezelf te verleiden tot het gevoel alsof de jeuk is verdwenen. Als je problemen hebt met het houden van uw handen uit de buurt van je huid hebt, draag ovenwanten, wanten of iets anders dat je vingers en nagels te voorkomen krassen op je huid.

Dietary Overwegingen

Vermijd zout voedsel en natrium in het algemeen. Je bloed kan veroorzaken of verergeren jeuk, en natrium zal alleen maar verergeren jeuk. Je moet ook rekening vitamine C en E supplementen en veel water drinken.