Homeopathische remedies voor hyperthyreoïdie

Homeopathische remedies voor hyperthyreoïdie

Als de schildklier produceert te veel van het hormoon thyroxine, het resulteert in een overactieve schildklier aandoening, genaamd hyperthyreoïdie. Dit versnelt de stofwisseling en voedingsstoffen niet goed geabsorbeerd in het lichaam, die toenam allergieën, huidproblemen, snelle hartslag, kortademigheid, vermoeidheid en gastro-intestinale problemen kunnen veroorzaken. Als u last heeft van hyperthyreoïdie, zijn er een aantal homeopathische middelen die je kunt proberen om de symptomen te minimaliseren.

Antioxidant Foods zijn Best

Het behoud van gezonde eetgewoonten met hyperthyreoïdie is een belangrijk homeopathisch middel. De eerste sleutel tot een gezond dieet is het vermijden van geraffineerde voedingsmiddelen, zoals wit brood en pasta, suiker, chips en donuts. Vermijd verwerkt vlees, zoals lunch vlees zoals Bologna en ham, maar ook vlees van fast-food ketens. Commercieel gebakken producten, zoals koekjes, crackers, cakes en taarten, zijn slecht voor een gezonde voeding, omdat ze transvetzuren bevatten. In plaats van het koken met gewone boter of margarine, vervang deze vetrijke oliën met gezond koken oliën zoals olijfolie of plantaardige olie. De belangrijkste sleutel is om anti-oxidant voedsel toe te voegen in uw dieet. Bosbessen, kersen, aardbeien en tomaten zijn voorbeelden van vruchten beladen met anti-oxidanten. Squash, paprika, spruitjes en spinazie zijn voorbeelden van groenten op te nemen in een dieet.

Calcium

Calcium helpt veel metabole processen correct functioneren en helpt bij het voorkomen van osteoporose. Volgens de Mayo Clinic, moeten volwassenen jonger dan 50 jaar streven naar 1000 mg calcium per dag. Deze inname kunnen zowel van voedsel of supplementen, of beide. Volwassenen ouder dan 50 moeten minstens 1200mg calcium per dag, volgens de Mayo Clinic.

Probiotica

Supplementen bekend als probiotica, die Lactobacillus acidophilus bevatten, zijn een all-natuurlijke remedie die kan helpen handhaven immuunsysteem en gastro-intestinale gezondheid, dat is een belangrijke balans bij de behandeling van hyperthyreoïdie. U kunt probiotica bij de meeste reformwinkels kopen. De Universiteit van Maryland Medical Center beveelt een dagelijkse dosis van 5-10000000000 CFU (kolonievormende eenheden).