Homeopathische remedies voor Bronchitis

Homeopathische remedies voor Bronchitis

Bronchitis wordt vaak behandeld door traditionele geneeskunde door het gebruik van antibiotica, hoestmiddel of pijnstillers. Vaker wel dan niet, de artsen gewoon aanraden rust en het drinken van veel vocht. Homeopathische geneeskunde, aan de andere kant, biedt een verscheidenheid aan middelen om de behandeling van bronchitis en verkort het genezingsproces.

Functie

Homeopathische middelen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, gemeten in aantallen 6-30, die gecombineerd worden met ofwel de letter C of X. C betekent dat de tinctuur is 100 maal verdund, terwijl X betekent 10 Bij het kiezen van een remedie voor bronchitis, de meeste beoefenaars zal de laagste potentie zij geloven zal werken, in de kleinst mogelijke dosis aanbevelen. In feite zullen de meeste zeggen dat je slechts een enkele dosis drinken en wachten op een soort van resultaten. Als er niets gebeurt, dan is ofwel de remedie wordt veranderd of de potentie is upped.

Identificatie

Bij het selecteren van een homeopathisch middel tegen bronchitis, artsen kijken naar de eerste symptomen in plaats van op de ziekte als geheel. Dit is omdat sommige mensen hebben een droge hoest, terwijl anderen ervaren natte slijm en een ratelend geluid. Voor de droge hoest, Bryonia is het beste, omdat deze werkt op het verlichten van druk op de borst en het verlichten van maagpijn. Anderzijds, antimoon Tartaricum best voor natte hoest, aangezien het Kali bichromicum. Beide van deze homeopathische middelen zal helpen om het slijm uit, terwijl het helpen verlichten van pijn op de borst en de behoefte aan constante hoesten.

Overwegingen

Pulsatilla is een grote bronchitis remedie voor mensen met geel slijm. Artsen hebben meer kans om dit te verhelpen als er andere symptomen aanwezig zijn, zoals slapeloosheid, lage dorst en humeurigheid aanraden. Dit is een populaire remedie voor zowel kinderen als het hen helpt te ontspannen zonder enige bijwerkingen.

Soorten

Voor mensen die bronchitis, dat meer dan een week of twee, de meest voorgeschreven homeopathische middelen zijn silicea (of silica) en zwavel duurt hebben. Beide zijn vooral handig voor mensen die terugkerende aanvallen van bronchitis hebben gehad en lijken niet om te reageren op andere medicijnen. Het helpt ook mensen met een laag uithoudingsvermogen, pijnlijke hoest en slaapproblemen als gevolg van de ziekte.

Expert Insight

Dulcamara is de remedie bij uitstek voor mensen die bronchitis wordt verergerd door allergie├źn of de griep. Artsen hebben meer kans om deze remedie te bevelen als een persoon bronchitis heeft opgelopen na blootstelling aan koude en natte weer verandert.