Homeopathische Geneeskunde voor Lice

Homeopathische Geneeskunde voor Lice

De Wereld Gezondheids Organisatie heeft gemeld dat luizen ver overtreffen elke andere vorm van parasitaire besmetting in de VS en Europa. Hoofdluis, luizen en schaamluis kan worden behandeld met over-the-counter remedies, maar een persoon die wenst te blijven vrij van chemicaliën zich kunnen gebruik maken van homeopathische opties. Sommige van deze middelen lijken effectief te zijn, terwijl sommige zijn meer in het rijk van wishful thinking. Een homeopathisch middel aangeprezen als "natuurlijk" betekent niet noodzakelijk dat het veilig is voor everyone.Consult een arts als u vragen hebt over de veiligheid of de toxiciteit van een homeopathische remedie luizen.

Traditionele Homeopathische middelen

Luizen in het haar van een persoon niet kan worden gesmoord door een dikke laag vaseline. Een bekleding van mayonaise kan enigszins doeltreffender en makkelijker te verwijderen. De Nationale pediculicide Association heeft verklaard dat mayonaise is waarschijnlijk net zo effectief in het bestrijden van luizen zoveel chemische-gebaseerde producten. Een van de meest effectieve en niet giftig werkwijzen elimineren luizen bestaat bevochtigen het haar kammen en de parasieten out.Wet-kammen Twee persoon te bedienen, zoals de individuele luizen zit in een stoel terwijl een vertrouwde vriend of familielid kamt zijn haar en verwijdert de parasieten met de hand (zie referenties 1).

Tea Tree Oil

Olie uit de bladeren van de Australische Melaleuca boom is een zeer populaire luizen verwijderen remedy.The oliën zijn stoom gedestilleerd uit de bladeren en worden meestal verkocht onder de naam van maleleuca olie of tea tree olie. Tea tree olie bevat natuurlijke stoffen die schimmels en bacteriën te bestrijden, en de laboratoriumtests hebben aangetoond dat een verdunde tree olie oplossing van luizen zal doden. Onderzoek heeft nog niet bewezen dat de stof is volkomen veilig voor de menselijke huid, en de kinderen lijken bijzonder gevoelig voor irritatie van de huid te zijn via het gebruik ervan.

Andere remedies

Oliën van vele soorten zijn gebruikt om luizen te bestrijden (zie Referenties 1). Olijfolie wordt gewoonlijk aangebracht op het haar of de huid, maar elk type natuurlijke olie bekende niet-toxisch kan nuttig zijn.