Homeopathische Geneeskunde voor hoge bloeddruk

Homeopathisch geneesmiddel kan de bloeddruk te verlagen, zonder zo veel bijwerkingen zoals voorgeschreven medicijnen. Veel soorten van homeopathische medicijnen voor het verlagen van hoge bloeddruk zijn onder veranderende persoonlijke gedragingen en onderhouden van deze veranderingen effectief in het verlagen van de bloeddruk op een gezond niveau te zijn. Mensen die overwegen met behulp van homeopathische medicijnen voor het verlagen van de bloeddruk moeten eerst praten met hun arts, omdat sommige methoden kan een contra met andere medische behandelingen of medicijnen.

Functie

De functie van een homeopathisch geneesmiddel voor hoge bloeddruk is aan medicijnen die ernstige bijwerkingen kunnen hebben, om de kosten van voorgeschreven bloeddruk drugs te verminderen en om de algehele gezondheid te verbeteren voorkomen.

Soorten

Volgens de Mayo Clinic, voeding is de meest effectieve homeopathische medicijnen voor het verlagen van hoge bloeddruk bij het omvat een zoutarm en vetarm dieet, het elimineren van alcohol en cafeïnehoudende dranken, en het drinken van minstens 64 oz. water per dag.

Soorten

Volgens de Cleveland Clinic, heeft de alternatieve geneeskunde voor het verlagen van hoge bloeddruk zoals het oefenen van dagelijkse ademhalingstechnieken en acupunctuur zijn aangepast voor westerse gebruik van Oosterse culturen (zie bronnen hieronder).

Soorten

Volgens de Cleveland Clinic, kunnen homeopathische middelen die de fysieke activiteit omvatten, zoals yoga, tai chi, qigong, stretching en matige aërobe oefening zo effectief als recept bloeddruk drugs.

Soorten

Homeopathische geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk kunnen kruiden en supplementen zoals co-enzym Q10, omega-3 vetzuren, L-arginine en L-taurine die effecten op bloedvaten Soortgelijke bloeddruk medicijnen hebben.

Voordelen

Kruiden en supplementen zijn verkrijgbaar in over-the-counter in reformwinkels. Acupunctuur en ademhalingstechnieken kan stress te verminderen en leiden tot een lagere bloeddruk.

Waarschuwing

Supplementen en kruiden in reformwinkels kan niet duidelijk worden gelabeld voor de dosering of de juiste manier om ze te gebruiken. Homeopathische medicijnen voor het verlagen van hoge bloeddruk mag niet worden gebruikt in plaats van advies van een arts of in de plaats van de bloeddruk medicijnen voorgeschreven door een arts.