Homeopathische Eelt Behandelingen

Homeopathische Eelt Behandelingen

Eelt, wetenschappelijk aangeduid als hyperkeratose, zijn dikke, ruwe plekken op de huid. Ze vormen als een stuk huid, meestal op de voeten, blootgesteld aan constante druk en wrijving. Eelt zijn lelijk en kan heel pijnlijk zijn. De meest voorkomende homeopathische remedies voor eelt zijn agaricus muscarius, Hecla lava en silicea.

Agaricus muscarius

Agaricus muscarius is een populaire homeopathisch middel voor eelt. Het is afgeleid van paddestoel schimmel en moet sterk worden verdund voordat het wordt oraal ingenomen. Praat met een ervaren homeopathische geneeskunde beoefenaar of gediplomeerd arts voordat u Agaricus muscarius om eelt te behandelen. Wanneer genomen in overmaat of rauw gegeten zonder verdunning, Agaricus muscarius is zeer giftig en kan levensbedreigend zijn. Agaricus muscarius zogenaamd helpt evenwichtsherstel het zenuwstelsel, waardoor roodheid verminderen en zwelling op de plaats callus. Het fungeert ook als een bedwelmend middel naar de hersenen, waardoor het een natuurlijke pijnstiller.

Hecla lava

Hecla lava is een homeopathisch middel gemaakt van de vulkanische as van de berg Hecla in IJsland. Het komt gebotteld in korrelvorm en de meeste medicijnen homeopathische artsen raden het nemen van drie pellets mondeling elke dag om eelt te behandelen. Hecla lava ogenschijnlijk vermindert de zwelling veroorzaakt door eelt.

Silicea

Silicea is een homeopathisch middel voor gebarsten en ontstoken huid. Het fungeert ook als een zenuw beschermer en natuurlijke pijnstiller. Silicea komt van het mineraal silica en dergelijke hecla lava wordt typisch in een fles met pellets. De standaard dosering van silicea voor de behandeling van eelt is drie pellets per dag. Echter, zoals met alle homeopathische middelen, is het zeer raadzaam om het advies van een medische professional te zoeken alvorens met silicea behandeling voor eelt.