Homeopathische behandelingen voor leverproblemen

Homeopathische behandelingen voor leverproblemen

Onze levers serveren een vitale functie, het helpen verwijderen van giftige stoffen uit ons bloed en helpen ons voedsel te verteren. Wanneer de lever niet goed functioneert, kan bilirubine stijgen in de bloedstroom, waardoor geelzucht. Hepatitis is een ontsteking van de lever, en kan worden veroorzaakt door een letsel aan de lever van virussen of toxinen. In cirrose, littekenweefsel vervangt gezond leverweefsel. Lever problemen kunnen chronische en zeer ernstig zijn, maar er zijn enkele homeopathische behandelingen die sommige van deze problemen verlichten.

Behandelen Geelzucht

Bryonia wordt gebruikt voor milde gevallen van geelzucht die geen hepatitis inhouden. Mercurius wordt gebruikt om geelzucht te behandelen bij kinderen, vooral als het kind moeite liggend op zijn rechterzijde. Digitalis wordt gebruikt bij geelzucht resultaten van cardiale problemen. Braaknoot wordt gebruikt om geelzucht gecompliceerd door levercirrose te behandelen; zwavel wordt vaak gebruikt na behandeling met braaknoot. Fosfor wordt gebruikt om geelzucht gevolg van vervetting van de lever te behandelen. Lycopodium wordt gebruikt om chronische leveraandoeningen, zoals geelzucht, hepatitis en cirrose behandelen.

Hepatitis A

Hepatitis kan leiden tot ernstige beschadiging van de lever als ze niet goed behandeld worden, en u kan nodig zijn om voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat anderen besmet. Als je hepatitis A, kan uw arts en homeopaat samen te werken om de zorg voor u. Een homeopaat kan kiezen voor een van de volgende oplossingen, afhankelijk van de symptomen die u laten zien. Chelidonium wordt gebruikt wanneer de lever is mals en vergroot de pijn zich vanaf de lever terug door het rechter schouderblad, en de ontlasting klei-gekleurde of heldere geel. China wordt gebruikt wanneer er veel zweten, bittere boeren die geen verlichting brengt, en de lever en milt zijn allebei vergroot. Lycopodium is geboden bij het eten of drinken van zelfs kleine hoeveelheden voedsel te produceren gas en een opgeblazen gevoel. Mercurius wordt gebruikt wanneer de lever vergroot is, gevoelig is voor zelfs de geringste druk en ontlasting zijn slijmerige en groenachtig van kleur. Natrum sulphuricum wordt gebruikt wanneer ontlasting waterig en geel, en er is een geschiedenis van zware drugsgebruik. Fosfor helpt wanneer de lever is groot en hard en je hunkert koude, koolzuurhoudende dranken.

Het kiezen van homeopathische behandelingen

De hierboven genoemde remedies zijn individuele remedies beschikbaar in een verscheidenheid van krachten of vermogens. Volg de dosering aanwijzingen op het product dat u koopt; Als specifieke instructies zijn gegeven, gebruik drie pellets van de 30C potentie tot drie maal daags. Een acute aandoening moet verbetering na drie doses te tonen; Als dit niet gebeurt, kan je een andere oplossing nodig. De behandeling van chronische aandoeningen kan enige tijd duren en is het best behandeld door een opgeleide homeopaat.