Homeopathische behandelingen voor ADHD

Homeopathische behandelingen voor ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder of ADHD beïnvloedt zo veel als 10 procent van de kinderen in de hele wereld, evenals een groot aantal volwassenen. Kenmerken van deze neurologische aandoening onder meer moeite met aandacht, problemen te focussen op en het voltooien van taken, zelfbeheersing problemen, gedraagt ​​impulsief, rusteloosheid, hyperactiviteit en steeds snel verveeld met de dagelijkse taken. Bezorgd over de lange en korte termijn effecten van de anti-depressivum, anti-hypertensieve en stimulerende medicijnen meestal voorgeschreven om ADHD te behandelen, vooral bij jongere kinderen, zijn veel gezinnen wenden zich tot homeopathische behandelingen om de symptomen van de aandoening te beheren. Voor de beste resultaten dient homeopathische behandelingen worden gekozen door een opgeleide homeopaat.

Doet Homeopathie Work voor ADHD?

Verschillende klinische studies hebben in de behandeling van ADHD de effectiviteit van homeopathische behandelingen gemeten. Een studie, gepubliceerd in het tijdschrift European Journal of Pediatrics in 2005, keek 83 kinderen in de leeftijd tussen 6 en 16 jaar die werden gediagnosticeerd met ADHD. De kinderen eerste onderging een periode waarin verschillende homeopathische middelen werden gebruikt om de juiste oplossing voor elke bepaling. Van die kinderen, 62 hadden een verbetering van 50 procent of meer, en ging op naar de volgende fase van het onderzoek. Deze kinderen werden verdeeld in twee groepen; men kregen hun homeopathische behandeling voor zes weken dan een placebo, terwijl de andere kreeg een placebo gedurende de eerste zes weken daarna hun homeopathische behandeling. De onderzoekers concludeerden dat de homeopathische behandeling was gunstig voor ADHD, met name op het gebied van cognitieve en gedragsmatige functies. In een studie 2007 gepubliceerd in het tijdschrift homeopathie onderzoekers benadrukt de noodzaak bepalen van de juiste behandeling voor elk individu, met name bij het onderzoek van de effectiviteit van homeopathische behandeling van ADHD. Dit is in overeenstemming met een van de basisprincipes van de homeopathie dat elk individu moet worden behandeld als een hele persoon, rekening houdend met de fysieke, emotionele, mentale en gedragsmatige aspecten van een individu.

Individuele Remedies

Dr. Lewis Mehl-Medrona bevat 47 verschillende homeopathische middelen die passend zijn in de behandeling van ADHD (zie Referenties) zou kunnen zijn. Uiteraard een aandoening zo complex als ADHD vereist de inzet van een getrainde homeopaat. De hoogte van trial and error, dat door een ongetrainde practitioner nodig zou zijn om uit te vinden van de juiste behandeling remedie zou belastend zijn. Zelfs een getrainde homeopaat zal waarschijnlijk vereist wat trial and error om de juiste remedie te vinden voor zo'n complexe aandoening. Indien u wenst om een ​​remedie te proberen op uw eigen terwijl u wacht een afspraak met een opgeleide homeopaat, overweeg Chamomilla. Dit is een middel vaak gebruikt bij kinderen om hen te helpen als ze boos, slecht gehumeurd, ontroostbaar en willen worden gehouden de hele tijd. Onrustige kinderen die voortdurend moet bewegen kunnen profiteren van Kali bromatum. Gebruik geen medicijnen voorschrijven, behalve bij bestellingen van uw arts niet te staken; sommige medicijnen ernstige bijwerkingen als plotseling gestopt. Uw beste resultaten komen uit een samenwerking tussen u, uw arts en uw homeopaat.

Combinatie Remedies

Naast de verschillende middelen, zijn er enkele commerciële combinatieproducten voor de behandeling van ADHD. Wonen door Vaxa, geadverteerd als het verstrekken van het zenuwstelsel ondersteunen, is een product. Wanneer u gebruik maakt van een combinatie remedie is het moeilijk om te bepalen welke component is die hun resultaten, of als het is het synergetische effect van de remedies samen te werken. Deze behandelingen spelen nog steeds een nuttige rol voor individuen die willen homeopathische behandelingen proberen, maar hebben geen toegang tot een getrainde homeopaat niet hebben.