Homeopathische behandeling voor tekenbeten

Homeopathische behandeling voor tekenbeten

Niemand wil een teek vinden op hen of erger nog, verwijder een bijgevoegd teek. Maar als je dat doet, het behandelen van de beet is zeer eenvoudig. Het enige slechte deel van de beet is de angst van de aanbestedende de ziekte van Lyme, die niet elke teek draagt. Teken de neiging in grazige, warme klimaten waar ze voeden zich met bloed-dragende dieren te leven.

Preventie

Een manier om te gaan met een tekenbeet is om beten te voorkomen. Als je een trekking door de bossen of een grasveld, probeer bedekt met kleding blijven en spuit geen insectenwerende middelen op jezelf. Na de excursie, controleer jezelf meteen op teken.

Verwijdering

Als u een teek die u gebeten heeft en verbonden is te vinden, moet je om het te verwijderen. Probeer de teek zo dicht mogelijk bij het hoofd mogelijk te pakken en draai het uit tegen de klok in. Pincet is een handig hulpmiddel. Zorg ervoor dat u de teek op te slaan in een verzegelde container en zet het in de vriezer voor het geval je het nodig hebt als je naar de dokter.

Behandeling

Algemeen tekenbeten zal geen allergische reacties te creëren zoals spider of muggenbeten doen. Na het verwijderen van de teek, reinig het gebied goed met water en zeep. Alleen als de beet rood wordt, of je ziek voelt, moet je naar de dokter.

Oplossingen

Je kan tea tree olie of lavendel olie op de beet site om te helpen verzachten en te genezen van de omgeving. Anderen suggereren een antibiotische zalf voor de beet.

Waarschuwing

Als de beet steken, jeukt of rood wordt, zet ijs op het gebied van 10 tot 20 minuten, neem een ​​antihistaminicum zoals Benedryl, en gebruik Calamine lotion om de site te kalmeren. Zorg ervoor dat u ook contact opnemen met uw arts.