Homeopathische behandeling van schurft

Homeopathische behandeling van schurft

Symptomen van schurft zijn irritant en intense jeuk en huiduitslag die te wijten zijn aan microscopische parasieten die onder de huid hebben ingegraven verschijnen. Deze parasieten eieren leggen en de eieren en de uitwerpselen een allergische reactie met de huid waardoor weer de intense jeuk. Er zijn verschillende homeopathische behandelingen voor de symptomen van schurft. Deze middelen zullen tijdelijke verlichting van de jeuk veroorzaakt door de parasieten.

Anti-jeuk Agents

Anti-jeuk middelen zoals Calaminelotion kan ook worden toegepast op de getroffen gebieden. Calamine lotion en vele andere anti-jeuk lotion of actuele zalven zal kalmeren de jeuk symptomen en tijdelijk verlichting bieden.

Tea Tree Oil

Een manier om de symptomen van schurft te behandelen met homeopathische middelen is tea tree olie. Tea tree olie heeft antiseptische eigenschappen die de jeuk en irritatie kunnen kalmeren. Mensen die lijden aan schurft moet een bad nemen met een paar druppels tea tree olie en tea tree olie rechtstreeks van toepassing op de getroffen gebieden.

Eucalyptus Oil

Net als tea tree olie, Eucalyptus olie heeft antiseptische eigenschappen. Eucalyptus olie heeft ook kiemdodende desinfecterende kwaliteiten en samen met het behandelen van de symptomen van schurft is ook gebruikt onderlinge luizen.

Neem Oil

Rechtstreeks van India's natuurlijke genezende systeem, Neem olie bezit een aantal eigenschappen die helpen bij de behandeling van de symptomen van schurft. Neem olie extracten die hormonen die interfereren met de reproductie van schurft eieren en eieren verbieden broedeieren bootsen.

Overwegingen

Het is zeer belangrijk om de rest van uw huis te behandelen, terwijl de behandeling van uw lichamelijke symptomen van schurft. Was elke beddengoed, handdoek en laken in heet water en droog op hete cyclus in droger. Ook wassen kleding gedragen in de laatste paar dagen in warm water. Was de oppervlakken zoals autostoelen en banken met een antiseptische reinigingsmiddel.