Homeopathisch middel voor Degeneratieve Disc Disease

Homeopathisch middel voor Degeneratieve Disc Disease

Degeneratieve discopathie technisch geen ziekte helemaal, maar een manier om veranderingen in de tussenwervelschijven dat de wervels in de wervelkolom gescheiden beschrijven. Degeneratieve ziekte schijf moet worden gediagnosticeerd en behandeld door een arts, maar sommige mensen wenden tot homeopathische middelen te helpen verlichten van de symptomen. Homeopathie is een complementaire therapie, en niet als een vervanging voor een medische behandeling. Raadpleeg uw arts over de mogelijkheid van het gebruik van homeopathische behandeling te helpen verlichten van de symptomen van degeneratieve discopathie.

Homeopathische middelen

Homeopathische geneeskunde is gebaseerd op het principe van "als kuren willen." In een poging om uw immuunsysteem te stimuleren, zal uw homeopaat infinitesimale hoeveelheden van stoffen die, in grotere doses, symptomen zou veroorzaken bij een gezonde persoon te schrijven. Om de pijn en verminderen de ontsteking van artrose veroorzaakt door degeneratieve ziekte, kan de homeopaat een kleine hoeveelheid Rhus toxicodendron, gemaakt van poison ivy voorschrijven. In een grotere hoeveelheid, zou dit giftige planten veroorzaken niet alleen ernstige jeuk dan pijn, zwelling en branden; omgekeerd, in de kleine hoeveelheid in homeopathische medicijnen voorgeschreven, is de remedie bedoeld om pijn te verminderen. Uw homeopaat kan ook aan arnica montana - gemaakt van een gele, madeliefje-als bloem - dat een lange geschiedenis van gebruik als een homeopathische behandeling voor ontstekingen en pijn na verwondingen en chirurgie heeft. Volgens de homeopaat Asa Hershoff, moet arnica eerst in alle gevallen van lichamelijk letsel (zie bronnen) worden overwogen. Uw homeopaat kan ook het gebruik van kali phosphoricum, ook wel bekend als kaliumfosfaat adviseren. Volgens de website Truestar Health, kan dit weefsel zout weefsel verval belemmeren (zie bronnen).
Bovendien, omdat degeneratieve ziekte schijf houdt zenuwen onder druk wordt gezet door uitpuilende schijven, uw homeopaat kan ook de behandeling van uw schijf degeneratieve ziekte symptomen met hypericum, gemaakt van Sint-Janskruid en homeopathisch gebruikt voor het fotograferen van zenuwpijn en letsel wanneer er zenuw betrokkenheid . Ten slotte kan hij calcaria fluorica, of calcium fluoride gebruiken, om een ​​tekort aan calcium in de botten te rectificeren. Naast het voorschrijven van geneesmiddelen, kan hij veranderingen in het dieet, met inbegrip van het uitsnijden van koffie en alcohol te adviseren.

Overwegingen

Hoewel degeneratieve discopathie plaats kan overal langs de wervelkolom, het komt vaker voor in de lumbale regio, of onderrug, en cervicale regio, of nek. Degeneratieve ziekte kan leiden tot artrose - een afbraak van het kraakbeen dat de gewrichten kussens - en hernia's, een aandoening waarbij de tussenwervelschijf uitpuilen of open te breken. Het kan ook leiden tot stenose of vernauwing van het wervelkanaal dat het ruggenmerg bevat. Het resultaat van deze veranderingen is de druk op het ruggenmerg en de zenuwen, waardoor pijn en mogelijke problemen met de zenuwfunctie. Symptomen zijn onder meer pijn die verergert bij langdurig zitten, staan ​​of tillen. Degeneratieve ziekte is te wijten aan de vergrijzing, maar komt vaker voor bij rokers, mensen die de gewoonte tillen van zware voorwerpen en mensen die lijden aan obesitas.

Tips en voorzorgsmaatregelen

Niet stoppen of te verminderen uw dosering van voorgeschreven medicijnen, tenzij voorgeschreven door uw arts. Vanwege de kwaliteit verdunde homeopathische middelen, zijn er geen bijzondere voorzorgsmaatregelen voor het gebruik ervan. Als uw homeopaat voorschrijft medicijn in pil of tabletvorm, raak ze met je handen; dit kan de stof besmetten. Gebruik een kleine lepel om pillen in je mond leggen; voor vloeibare oplossingen, maken gebruik van een pipet.