Homemade Remedies voor het verwijderen van tandsteen Van Tanden

Het is algemeen bekend dat de vorming van tandplak is schadelijk voor je tanden, waardoor een willekeurig aantal problemen die kunnen leiden tot verlies van tanden. Tandartsen zijn goed uitgerust om zorg te dragen voor deze problemen, maar er zijn methoden die u kunt oefenen thuis om de vorming van tandplak te voorkomen en verbeteren van een gezond gebit.

Tandenpoetsen Tips

Poets je tanden vaak en effectief. Hoewel dit lijkt misschien vanzelfsprekend, er zijn een paar tips die je kan hebben over het hoofd gezien die u zullen helpen de vorming van tandplak tegen te houden. Bijvoorbeeld, moet u uw borstel in een hoek van 45 graden om je mond te houden; die het mogelijk maakt de helft van de borstel om je tanden en de helft sloeg om uw tandvlees te raken, effectief schoonmaken beide gebieden. Je moet ook je tandenborstel regelmatig te veranderen, omdat een versleten tandenborstel nauwelijks bescherming biedt ten opzichte van een nieuwe. Ten slotte moet je altijd poetsen na de maaltijd om onmiddellijk te stoppen met eventuele vorming van tandplak te voorkomen.

Kijken wat en hoe je eet

Je moet uiteraard voorkomen dat suikerhoudende voedingsmiddelen, maar ook uit de buurt van koolzuurhoudende dranken te blijven. Als je moet genieten van een suikerhoudende frisdrank of drankje, gebruik dan een rietje. Wanneer je drinkt frisdrank en dergelijke uit een fles, kan, of glas, je bent in wezen het baden van uw tanden in de schadelijke suikers die de vorming van tandplak veroorzaken. Met behulp van een rietje wordt de vloeistof bypass de tanden en ga rechts naar de keel te maken.

Buy-Vriendelijke Tooth producten

Kijk voor een paar producten die daadwerkelijk ingrediënten om de vorming van tandplak te bestrijden bevatten. Bijvoorbeeld, suikervrije kauwgom bevat een natuurlijke zoetstof die helpt bij het oplossen van plaque. Daarnaast is het gebruik van mondwater dat de ingrediënten domifenbromide of cetylpridinium chloride bevat is een proactieve manier om een ​​gezond gebit te voorkomen, omdat deze ingrediënten daadwerkelijk kunnen vechten uit de ontwikkeling van plaque.