Homemade rättsmedel för att bli av med en Hosta

Hosta och kalla årstiden kan vara ganska huvudvärk för dem som blir sjuka ofta, eller som har familjemedlemmar som ofta är sjuka. Även om du är sällan sjuk, kan du hamna i skymundan av en dålig hosta då och då. Det finns flera over-the-counter hosta behandlingar, men du kanske vill ta en mer naturlig inställning till din sjukdom. Det finns många olika naturliga behandlingar för hosta som du kan använda och börjar må bättre på nolltid.

Naturliga Hosta botemedel

Ett av de enklaste rättsmedel för hosta är att dricka varmt vatten. Även kallt vatten kan irritera hals mer, ska varmt vatten hjälpa lugna halsen och långsam hosta. Det finns flera andra drycker som kan hjälpa din hosta också. Till exempel, ta lite druvsaft och tillsätt honung till det. Detta kommer att bidra till att undertrycka en hosta. Koka vatten och branta anis och helig basilika, vilket kommer att göra ett te som du kan dricka att även medhjälpare i att stoppa din hosta. En annan åtgärd innebär juice lök. Ta saften från löken och tillsätt honung till det, sedan dricka detta hopkok två eller tre gånger dagligen. Varm morotsjuice är också påstods att lugna hosta passar. Du kan också kombinera lök saft, citronsaft och honung, och dricka det ett par gånger om dagen.

Svartpeppar hjälper till med hosta också. Ta några svarta pepparfrön och tugga på dem för att hjälpa till med din hosta. Om tugga pepparfrön inte är möjligt, lägga fröna till ett glas mjölk. Alternativt, lägg svartpeppar till en halv citron och suger på kombinationen. Lakrits kan också hjälpa din hosta om du äter den. Att äta vitlök är en hosta avskräckande samt. Tugga några kryddnejlikor om dagen för att hjälpa till med din hosta. Vindruvor är en annan hosta stöd. Ät druvor varje dag tills hosta har lagt sig. Du kan också ta en gurkmeja rot och steka den. Efter att den har rostat, jorda roten till ett pulver. Äter tre gram av detta pulver två gånger om dagen som en hosta botemedel.

Livsmedel ska undvikas

Livsmedel ska undvikas är sådana som kan orsaka din kropp att vara kall. Detta inkluderar frukt och grönsaker som gurka, vattenmeloner och papaya. Glass bör också undvikas, liksom kalla drycker. Du bör också undvika livsmedel som innehåller mycket oljor, såsom alla typer av nötter samt kokosnötter. Koffein, kryddstark mat, raffinerat socker och andra förädlade livsmedel bör tas ur din kost tills din hosta blir bättre. Undvika dessa livsmedel kommer att göra din naturliga hosta rättsmedel fungera ännu bättre.