Homemade Plastic incontinentie broek

Homemade Plastic incontinentie broek

Urine-incontinentie is een veel voorkomende aandoening die miljoenen en twee keer zoveel vrouwen als mannen treft. Dit komt door de structurering van het vrouwelijke systeem, alsook de natuurlijke bijwerkingen veroorzaakt door zwangerschap, kinderen en menopauze. Echter, kan incontinentie ook worden ervaren in beide geslachten te wijten aan aangeboren afwijkingen, beroertes, aangeboren afwijkingen en het natuurlijke proces van veroudering. Incontinentie kan een bron van verlegenheid en derhalve een oplossing nodig. Plastic incontinentie broek economisch kunnen thuis gemaakt worden en zijn zeer effectief in het oplossen van dit probleem.

Incontinentie

Er zijn verschillende mate van incontinentie die kan voorkomen lekkage in de vorm van kleine druppeltjes door de overbelasting van hoesten of inspanning. Het kan zich manifesteren in de vorm van verlies van een overvloed van urine. Urine-incontinentie is gevolg van zenuwen en spieren die niet de urine houden zijn.

Door de ongunstige bijwerkingen van incontinentie is het belangrijk voor de patiënten om oplossingen te vinden om de normale dagen en kunnen de vrijheid om een ​​normaal leven schema hebben.

Broek

Er zijn verschillende absorberende luier stijl producten uit te kiezen voor bescherming. Voor de minder extreme incontinentie problemen, kan inlegkruisjes of pads het probleem op te lossen. Als het een meer ernstig geval, dan volwassen herbruikbare of wegwerpslips kan het antwoord zijn. Als het geld is een factor, is er een economische route voor het maken van uw eigen plastic incontinentie broek die effectief zijn.

U moet een maandverband dat is de meest comfortabele pasvorm voor uw specifieke grootte te gebruiken als het patroon aan te schaffen. Neem katoenen handdoeken en plaats de pad op de top. Teken de Pada € ™ s vorm op de handdoek en snijd zoveel stukjes dat je denkt dat je nodig hebt voor de dikte. Neem dan een stuk waterdichte kunststof materiaal zoals een douche gordijn of tafelkleed en knip het uit dezelfde vorm. Naai alle materialen bij elkaar rond de randen. Naai flexibele haarbanden aan elk uiteinde en aan te sluiten op een sanitaire riem voor standvastigheid. Ze kunnen worden gewassen in de wasmachine en telkens gebruikt. U kunt vervolgens verder te gaan in uw hele dag normaal met de zekerheid dat u beschermd bent.