Homemade Oplossing voor Witte Tanden

Een heldere, witte glimlach kan aanzienlijk veranderen uw uiterlijk. De meeste tandartspraktijken bieden professionele bleken van tanden en tanden whitening kits, strips, poetsmiddelen en tandpasta langs de hygiëne gangpaden van drogisterijen en supermarkten overal. Als u liever een goedkopere en meer natuurlijke aanpak, huismiddeltjes beschikbaar die kunnen leiden tot wittere tanden en een stralende glimlach.

Home Remedies voor wittere tanden

Baking soda is een van de meest populaire home remedies voor witte tanden. Meng een beetje zuiveringszout in met uw gewone tandpasta en wrijf het zachtjes over je tanden. U kunt een beetje zuiveringszout met warm water een paar keer per dag te gebruiken in tussen uw gewone poetsbeurten voor extra whitening. Meng zuiveringszout met waterstofperoxide tot een pasta die zal breken vlekken die zijn hardnekkiger vormen. Gebruik je zuiveringszout oplossing meerdere keren per dag. U kunt snel resultaten te zien, of het kan een aantal weken duren, afhankelijk van hoe ernstig en oud de vlekken worden, volgens Natural-HomeRemedies.com

U kunt ook gorgelen met een oplossing van warm water en steenzout nightly voordat borstelen te helpen afbreken tand vlekken en onthullen een witte glimlach. Gebruik 1 kopje water met 1/2 theel. steenzout en poets je tanden grondig na gebruik van de spoelen.

Drop meerdere kleine druppeltjes citroensap op je tandenborstel over je gewone tandpasta voordat borstelen om te helpen verwijderen vlekken en uw tanden witter. Zorg ervoor dat u uw mond grondig spoelen om eventuele citroensap residu na het poetsen om schade aan uw email te voorkomen te verwijderen - het is zeer zuur. Meng gelijke delen citroensap en keukenzout te verspreiden over gele tand vlekken. Laat het mengsel om zich te vestigen op je tanden gedurende enkele minuten voor het spoelen en borstelen grondig. Probeer poetsen met appelazijn te breken verkleuring voordat borstelen met uw gewone tandpasta. U kunt ook proberen wrijven de binnenkant van een oranje schil over vlekken vóór het borstelen.

Maak je eigen tanden whitening strips thuis door het verspreiden van tandpasta gemengd met bakpoeder boven een dunne strook van aluminiumfolie. Mold de folie rond uw tanden en laat de strip op voor een uur. Vermijd eten, drinken of roken tijdens de strip is op zijn plaats. Spoelen en je tanden poetsen na het verwijderen van de strip. Herhaal dit proces tweemaal per week totdat de gewenste kleur is bereikt.

Bepaalde voedingsmiddelen leiden tot speekselproductie, die kunnen helpen scrub vlekken weg, vooral in combinatie met andere tanden whitening methoden, volgens WebMD. Probeer snacken op selderij, wortelen, peren of appels speeksel stroomt te krijgen. Suikervrije kauwgom kauwen zal ook toenemen speeksel.