Homemade Oplossing voor Tonsillitis

Amandelen zijn kleine elektroden aan weerszijden aan de achterkant van de keel. Mensen die besmet raakt (rood, gezwollen of oppervlakte witte vlekken), wordt het genoemd amandelontsteking. De infectie maakt slikken pijnlijk en kan een verhoogde temperatuur veroorzaken. Tonsillitis is meestal een kinderziekte maar bij volwassenen. Patiënten zullen gaan tot het uiterste voor noodhulp, en er zijn verschillende home remedies om de keelpijn te verzachten.

Home Remedies voor Tonsillitis

De meeste gevallen van tonsillitis wordt veroorzaakt door virale infecties zoals een verkoudheid of griep en zal uiteindelijk wel weggaan; echter, kunnen er enkele ongemakkelijke dagen met een ernstige keelpijn voordat het lichaam vecht tegen het virus. Er zijn veel medicijnen beschikbaar zijn die beweren dat ze een zere keel pijn te verzachten, maar de meeste huizen hebben stoffen beschikbaar die kan worden gebruikt in plaats van dure over-the-counter potions.

Thuis remediess zijn vrijwel hetzelfde als voor elke andere vorm van virale infectie - eet juiste voeding, voldoende te drinken, krijgen veel rust, neem paracetamol of ibuprofen voor pijnbestrijding, en bevochtigen om uitdroging te voorkomen. Er zijn echter een aantal remedies die specifiek zijn voor een zere keel of tonsillitis zijn:

Gorgelen warm zout water oplossing en deze rust in de keel zo lang mogelijk.

Meng twee theelepels honing en het sap van een citroen in een kop kokend water. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur en daarna sip.

Drink zeer koude dranken.

Zuig op een hard snoepje of keel zuigtabletten.

Drink dranken gemaakt van wortelen, bieten en komkommers hetzij individueel, hetzij in een mengsel.

Maak een fenegriek gorgelen door sudderen 2 el. van fenegriek zaden in een kwart van het water voor een half uur. Zeef het mengsel en gorgelen na afkoelen tot kamertemperatuur.

Kook een mengsel van 8 oz. melk, een snuifje kurkuma poeder en een snufje peper. Laat het mengsel afkoelen en drinken op kamertemperatuur of koud voor het slapen gaan.

Giet een kop of kokend water over 2 theelepels. van gedroogde framboos bladeren, steil voor 10 minuten, stam, cool, en gorgelen.

Meng 1 theelepel. van salie in 1 kop kokend water, steile gedurende 10 minuten, stam, voeg 1 tsp.of cider azijn en 1 tl. van honing. Gorgelen viermaal daags.

Knijp een verse limoen in een glas warm water; voeg 4 tl. van honing, 1/4 theelepel. zout en sip langzaam.

Waarschuwingen

De meeste gevallen van tonsillitis wordt veroorzaakt door een virus, maar kunnen worden veroorzaakt door een bacteriële infectie. Tonsillitis veroorzaakt door de streptokokken bacterie wordt ook wel keelontsteking en kan ernstige complicaties hebben. Hoewel huismiddeltjes de keelpijn pijn kan verlichten, ze zijn meestal niet effectief tegen bacteriële infecties.

Virale en bacteriële infecties zijn niet de enige mogelijke oorzaken van keelpijn pijn en ernstige keelpijn niet licht worden opgevat. Een arts moet worden geraadpleegd als de pijn langer dan drie dagen, de lymfeklieren in de nek te worden pijnlijke, of de temperatuur boven 103 graden C. Als de arts ontdekt een bacteriële infectie, worden antibiotica over het algemeen voorgeschreven; echter kunnen andere bevindingen ernstiger problemen geven en tot een andere behandelingsregime.