Homemade Oplossing voor Nail Keratine Debris Removal

Homemade Oplossing voor Nail Keratine Debris Removal

Nagel keratine puin is een schimmelinfectie van de nagel. In medische termen heet het een onychomycose of tinea unguium. De voorkomende symptoom van deze aandoening is een vuile gelige verkleuring van de nagel, die een manicure of pedicure niet kan verwijderen. Als u merkt dat uw nagels beginnen te verkleuren, kunt u dit voorkomen dat het erger wordt door het gebruik van zelfgemaakte remedies.

Instructies

•  Giet warm water in het stroomgebied. Giet genoeg water zodat u uw hand of voet helemaal genieten. Het waterbassin moet groot genoeg zijn om je hand of je voet passen, afhankelijk van wat nagels zijn besmet met de schimmel zijn. Meng 3 kroonkurken van appelazijn met het warme water. Geniet van uw aangedane hand of voet in de azijn en water mengsel gedurende 20 minuten. Droog uw hand of voet met de föhn achteraf. De föhn zal het mengsel stok aan de hand of de voet te maken, zodat het in staat om te helpen doden de schimmel zal zijn.

•  Zet 1 à 2 druppels tea tree olie op de aangedane nagels als je wilt om de olie te gebruiken in plaats van de appelazijn, omdat sommige niet van de geur van azijn. Verdeel de tea tree olie op de nagels gelijkmatig. Breng dit 2 tot 3 keer per dag gedurende 3 weken.

•  Meng 1 theelepel olijfolie met 2 druppels oregano olie. Breng het mengsel op het besmette nagels. De oregano is een goede antiseptische en schimmelwerende remedie. Breng dit mengsel dagelijks gedurende 3 tot 4 weken.

Tips & Waarschuwingen

  • Knip de nagels kort om schimmels of bacteriën voorkomen behuizing achter de nagels.
  • Als de zelfgemaakte remedies werken niet na het aanvragen van het aantal dagen vermeld, raadpleeg dan een voet arts.