Homemade Oplossing voor Likdoorns op de tenen

Homemade Oplossing voor Likdoorns op de tenen

Begonnen als eelt, likdoorns te ontwikkelen op de voet (met name de tenen) als gevolg van wrijving of constante druk, steeds een harde patch van dikke, verhoogde huid die ongemak en pijn veroorzaakt. Terwijl u kunt proberen zelfgemaakte remedies om uw likdoorns te behandelen, raadpleeg dan eerst uw arts of podoloog. Je moet nooit zelf behandelen elke voet voorwaarde als je diabetes hebt, volgens Dr Neal Kramer, een Bethlehem, Pa.-gebaseerde podoloog, het bespreken van likdoorns in een Prevention.com artikel.

Plakt

Breng een van de verschillende pasta's te verzachten en uiteindelijk de maïs te verminderen.

Maal een paar stukken van zoethout, die helpt bij het genezen huidaandoeningen net zoals hydrocortison crème, en meng met de mosterd of sesamolie. Met nachtelijke toepassingen (ongeveer een maand), moet de maïs in omvang afnemen en uiteindelijk verdwijnen.

Gebruik krijt poeder en water tot een pasta te bereiden, of verpletteren vijf of zes tabletten aspirine (als je niet allergisch bent) tot een poeder en mengen met citroensap en water. Breng de pasta aan uw voet hard-huid vlekken, zet je voet in een plastic zak, en wikkel een warme handdoek om de tas. Na 10 minuten, uitpakken je voet en schrob de harde, eeltige huid met een puimsteen.

Sappen

Wrijf plakjes citroen op je likdoorns, en laat de sappen sijpelen in voor een tijdje. De maïs begint zacht te krijgen; wrijf het met puimsteen tot je een gladde laag van de huid. U kunt ook of bind citroenschijfjes over uw likdoorns overnachten. In de ochtend, verwijder ze en was het besmette gebied met een desinfecterend middel. Doe dit elke dag voor een maand.

Andere sappen die fungeren als irriterende stoffen en helpen genezen likdoorns omvatten die van rauwe papaya of rijpe ananas. Solliciteer 1/2 theelepel om het koren driemaal daags. Ruwe papaya werkt ook wanneer het rechtstreeks op de maïs minstens tien minuten.

Paardebloem sap en het melkachtige sap van groene vijgen zal uw likdoorns zachter wanneer toegepast. Zijn hetzij sap drie keer per dag naar het getroffen gebied.

Andere Homemade Remedies

Vul een teiltje met voldoende lauw water om je voeten te bedekken, het toevoegen van een mix van zout en zeepsop. Het sop maakt het makkelijker voor u om likdoorns te verwijderen als u uw voeten te masseren.

Meng honing en suiker, die helpt scrubben je huid, en wrijf het mengsel op je voeten voor of na het baden. Bij het baden, schrobben het getroffen gebied met een puimsteen, die enkele van de verharde huid zal verwijderen.

Beoefenaars van de volksgeneeskunde gekookte klimop om likdoorns te behandelen. Dompel een paar blaadjes in een kom met azijn, die fungeert als een antiseptisch, en laat een nacht rusten. In de ochtend, verwijder de bladeren, dip een stuk brood in de azijn, en leg het brood op de maïs. Houd het er tijdens de dag, het aanbrengen van een nieuwe laag in de nacht. Likdoorns moet beginnen afpellen na enkele dagen.