Homemade Oplossing voor doorligwonden

Doorligwonden zijn een van de meest voorkomende kwalen maken als u bedlegerig of een rolstoel voor een lange tijd. Ze kunnen ook bij ouderen die weinig mobiel. Personen die in een coma, en paraplegics vaak geconfronteerd met dit probleem.

Wat zijn de oorzaken doorligwonden?

Er is niet een specifieke oorzaak van doorliggen. Echter, de belangrijkste reden geïdentificeerd als onvoldoende bloedtoevoer naar gebieden die geen beweging kan ervaren. Als je bedlegerig of gebonden zijn aan een rolstoel, geen specifieke delen van uw lichaam niet een voldoende toevoer van bloed ontvangen. Daarnaast, constante druk op hetzelfde deel, elke dag, verergert het probleem verder.

Je de meeste kans om doorligwonden te krijgen op je heupen, rug, billen, onderrug, hielen, schouderbladen en ellebogen. Doorligwonden beginnen als rood van kleur en zeer pijnlijk om aan te raken. In extreme gevallen kunnen ze paars. Tenzij onmiddellijk wordt behandeld, kan doorligwonden openbreken, het vrijgeven van pus en het veroorzaken van verdere besmetting.

Home Remedies voor doorligwonden

Er zijn verschillende huismiddeltjes die effectief zijn in het beheersen van doorligwonden zijn. Volgens een handicap World.com, een toonaangevende gezondheid en invaliditeit online community, Lysol gespoten over je hele lichaam heel effectief voor doorligwonden kan zijn. Daarnaast kunt u een honing-en-suiker kompres maken en zet hem op de zere met een luchtdichte dressing. Suiker zorgt ervoor dat de bacteriën groeien en de infectie zich verspreidt. Wanneer de bacteriën onder controle zal het genezingsproces sneller plaatsvinden.

Nog een andere effectieve remedie voor doorligwonden maakt gebruik van smeerwortel bladeren en gladde iep. Meng beide in gelijke hoeveelheden en maak een pasta. Zet deze pasta op een doek en bind de doek om het doorliggen. Laat het op een nacht. Je zal een aanzienlijke verbetering in de toestand heel snel merken.

Tea-tree olie heeft medicinale eigenschappen die fungeren als een remedie voor doorligwonden. Solliciteer tea-tree olie op de wonden twee keer per dag, en herhaal de behandeling gedurende 10 dagen om maximaal voordeel uit te halen.

Massages en Dieet voor doorligwonden

Een massage is zeer therapeutisch, helpen om de bloedtoevoer te herstellen. Niet alleen kan een bericht te genezen van de bestaande doorligwonden, maar ze kunnen ook voorkomen dat nieuwe uit oprijzen. Huid massages met vitamine E olie of aloë vera zijn sterk aanbevolen voor mensen met doorligwonden. Echter, na een massage en een spons bad, zorg ervoor dat de huid goed wordt gedroogd en er is geen spoor van vocht op. In deze toestand, kan vocht schadelijk voor de gezondheid van de huid in het getroffen gebied.

Voor dieet bevatten essentiële vitaminen die de gezondheid van de huid te bevorderen, zoals vitamine A, B, C, E en zink. Bezuinigen porties vlees of vermijden het helemaal. Eet een vezelrijk dieet met inbegrip van voedingsmiddelen, zoals groene bladgroenten, fruit en noten.