Homemade Oplossing voor dikke ogen

Wakker worden in de ochtend om te kijken in de spiegel en vind dat je gezicht eruit ziet als een ballon is niet leuk voor iedereen. Gezwollen of gezwollen ogen kunnen worden veroorzaakt door een aantal dingen zoals druk op de ogen, huilen de nacht vóór, slaapgebrek, teveel slapen en alcoholgebruik. Home remedies voor gezwollen ogen zijn rond voor leeftijden geweest, en velen van hen zijn zeer eenvoudig toe te passen.

Home Remedies voor dikke ogen

Onderzoek naar de oorzaak van je gezwollen ogen. Sleeping face-down met je hoofd begraven in het kussen of iets gedrukt tegen je ogen kan druk veroorzaken en leiden tot 's nachts zwelling. Pas uw slaaphouding als je het gevoel dat dit de enige oorzaak van gezwollen ogen in de ochtend kan zijn.
Kies een huis remedie die voor u werkt. Een huis remedie is om gewoon splash koud water op je ogen of met een koud-water kompres op je ogen voor ongeveer 10 tot 15 minuten. Probeer weken een lepel in ijs water voor een paar minuten om de lepel relaxen, zet dan hieronder je ogen op de top van de gezwollen gebied en masseer het gebied voor een paar momenten; dan chill de lepel en masseer het andere oog. Snijd een komkommer in 1/4 "dikke plakken en plaats deze voor ogen ongeveer 15 minuten Komkommer zelf geen bijzondere eigenschappen die helpen om de zwelling verminderen,. Het is het water in de komkommer die helpt om opnieuw te hydrateren en hydrateren de huid .
Probeer het toepassen van kruiden zoals toverhazelaar of kamille thee zakjes, die een hoge concentratie van bevochtigingsmiddelen zoals glycerine hebben. Maak thee met een paar kamille theezakjes, zet de zakken opzij om hen in staat stellen om af te koelen, dan leg ze onder je ogen voor ongeveer 10 minuten.
Elke huis remedie moet persoonlijk experimenteren om uit te vinden of het is degene die het beste werkt voor jou.