Homemade Hair Products

Homemade haarproducten bieden vele voordelen ten opzichte van de commerciële rassen. Niet alleen zijn ze meer betaalbaar, ze de neiging om meer zacht voor het haar en milieuvriendelijk te zijn. De recepten voor zelfgemaakte producten bevatten meestal eenvoudige, natuurlijke ingrediënten. Controle over de items gebruikt vermindert de blootstelling aan additieven en chemicaliën en geeft de gebruiker de mogelijkheid om organische of Green componenten kiezen. Het gebruik van verse ingrediënten, gemengd voor direct gebruik, geeft de beste resultaten.

Deep Conditioner

Avocado, eigeel en mayonaise vormen het trio van de meest populaire natuurlijke diepe conditioners. Ze kunnen worden gecombineerd door mengen evenveel van elk cijfer, of alleen. Zodra het haar bedekt is, is een douche-cap of bedekking van plastic folie aangebracht, en een vochtige warme handdoek geplaatst over de wrap. Dit laten werken gedurende 20 tot 30 minuten voor het spoelen en wassen van het haar. De vetzuren in deze voedingsmiddelen lijken het geheim achter hun succes als conditioners zijn.

Hot Oil

Oliën maken het haar meer zacht en buigzaam, maar kan gemakkelijk overweldigen haar, laat het vet. Hete olie behandelingen kunnen eenmaal per week worden uitgevoerd. Sojabonen en ricinusoliën komen vaak voor keuzes. Aan, warm 1-2 theelepels olie in een warm waterbad te creëren. Masseer dit in het haar, wikkel een warme, vochtige handdoek rond het hoofd kwartier. Voor een overnachting behandeling, kan kokos of olijfolie worden gebruikt. Eenmaal aangebracht, het haar is bedekt met een deksel en een nacht zitten. Een paar druppels van een essentiële olie kan worden toegevoegd aan een geurige geur geven.

Roos Behandeling

Een zelfgemaakte behandeling voor roos impliceert toepassing van een spoel gemaakt van gelijke delen water en ofwel appelazijn of witte azijn. Breng dit aan de hoofdhuid twee keer per week. Was het haar normaal gesproken daarna. Azijn helpt tegen hoofdhuid jeuk en verwijdert opbouw van andere commerciële haarverzorgingsproducten.

Highlights

Bereiken natuurlijke highlights door spoelen haar met een citroen / water combinatie. Een sterke partij van gebrouwen en afgekoelde kamille thee is ook effectief. Deze behandelingen werken beter op lichter gekleurde haren. Voor donkere haren, een sterke partij van koffie of zwarte thee brengt een warme gloed. Net giet de afgekoelde koffie herhaaldelijk op droog haar. Laat het blijven gedurende 20 minuten en spoel na met water voor een mooie glans.

Hair Gel

Gels helpen de gebruiker te manipuleren haar in een bepaalde vorm of stijl. U kunt dit effect door het gebruik van aloe vera, gekookt lijnzaad, of unflavored gelatine repliceren. De gelatine wordt gevormd met behulp van 1 kopje warm water tot 1/4 theelepel gelatine. Los het poeder op in het water, breng het aan de kook, afkoelen tot kamertemperatuur, dan klop het mengsel. Voeg aromatische kruiden of etherische oliën voor geur.