Homemade Flax Meal

Volgens precisionnutrition.com, vlas heeft talloze voordelen. Vlas is aangetoond constipatie te verlichten, verminderen opvliegers bij postmenopauzale vrouwen en cholesterol aanzienlijk verminderen. Vlas bevat alfa linoleenzuur (ALA), die kan worden omgezet in EPA (gezonde omega vetten) als je een goed dieet met een lage inname van alcohol, weinig verzadigd vet en een lage bloedsuikerspiegel.

Introductie

Zowel bruine en gouden lijnzaad zijn commercieel verkrijgbaar. Hele lijnzaad worden niet geabsorbeerd door het lichaam, zodat het zaad moet worden gemalen voordat inslikken. Om uw eigen lijnzaad te malen, gewoon zet ze in een kopje koffie of zaad grinder. Hele lijnzaad kan worden opgeslagen gedurende verscheidene maanden geheel, maar koelen gemalen lijnzaad essentieel.

Koken met Vlas

Gemalen lijnzaad kan worden gebruikt in een verscheidenheid van voedsel. Strooi ze over bessen of gekookte groenten voor een nootachtige smaak. Voeg ze toe aan salades of salade dressings. Voeg ze toe aan havermout, ontbijtgranen of ontbijt shakes. Voeg ze toe in het deeg bij het maken van brood, koekjes of muffins. Vervang een ei in een recept met 1 eetl. gemalen lijnzaad en 3 el. van water; het bindt andere ingrediënten. In delen van India, wordt vlas maaltijd gegeten met gekookte rijst.

Als u van plan over het toevoegen van de grond vlas maaltijd om een ​​gekookt graan of graan schaaltje, zich ervan bewust dat de oplosbare vezels in het vlas maaltijd vloeistoffen kan verdikken als deze blijft te lang. Het toevoegen aan het einde van de bereiding is een goede oplossing.

Waarschuwingen

Wees ervan bewust dat rauwe lijnzaad bevatten cyanogenic glucosiden en moet in kleine hoeveelheden worden geconsumeerd. Tot 1/4 kop per dag ruwe vlasmeel voldoende, en de rest wordt worden gegeten (die de glucosiden neutraliseert).

Sommige mensen ervaren een opgeblazen gevoel en andere gastro-intestinale symptomen bij de eerste integratie van vlas maaltijd in hun voeding. Beginnend met een kleine hoeveelheid raadzaam, zoals verhoogde vloeistofinname.