Homemade Detox Zout Water voor Weight Loss

Veel mensen gebruiken detox en vasten's voor verschillende redenen, waaronder het lichaam te ontdoen van gifstoffen, verhogen gezondheidsvoordelen en krijgen energie. Een belangrijk aspect van de meeste detox en vasten programma's is dat ze ook helpen gewicht te verliezen.

The Salt Water Cleanse

Het zout detox-programma (ook wel een zout water reinigen) bestaat uit het verteren van een liter lauw water vermengd met 1-2 eetlepels van natuurlijke zout (zoals zeezout). Roer of schud het mengsel tot het zout is opgelost. Het hebben van het effect van een orale klysma, zal deze oplossing door je lichaam heel snel, omdat het lichaam niet kan verteren. Dit detox programma moet worden uitgevoerd op een dag als je genoeg tijd om thuis te blijven (in de buurt van de badkamer.) Drink het zoute water mengsel en dan gaan liggen en masseer je maag en buik. Nu zou een goed moment zijn voor een aantal yoga-oefeningen als je yoga beoefenen. De meeste mensen stoelgang binnen 30 minuten tot twee uur. Verschillende meer kan volgen.

Zout Water Cleanse voor Weight Loss

Als je je systeem hebt gereinigd, hersteld door het eten van yoghurt (om de goede bacteriën in je darmen te vullen), verse groenten, fruit en sappen.

Bijna alle detox programma over de colon reinigen in combinatie met dieet veranderingen zoals kappen of elimineren van rood vlees, zuivelproducten, verwerkte voedingsmiddelen en geraffineerde suikers, alsmede alle dierlijke vetten. Wat dit betekent is dat veel calorieën worden geëlimineerd, omdat je het veranderen van uw dieet te snijden uit de meest calorierijke voedingsmiddelen. Het wegwerken van al die calorieën zal toevoegen aan de voordelen van uw "gewichtsverlies te reinigen."

Tips en waarschuwingen

Het wordt vaak aanbevolen dat u snel voor een dag of ten minste een nacht voordat u een zout water reinigen doen, of zorg ervoor dat je een stoelgang vóór het reinigen. Voor de hand liggende redenen, u wilt de minst ongemak mogelijk te ervaren. Als er uitgebreide fecale materie in de dikke darm, zal je het elimineren zeer snel wanneer het zout water flush loopt door uw systeem.

Gebruik geen keukenzout voor een reinigen. Het zal hetzelfde effect hebben. Zeezout wordt meestal aanbevolen.