Homemade Appetite Suppressor

De enige zekere manier om gewicht te verliezen is om calorieën te snijden. Dit is uiterst moeilijk om te doen voor de meeste mensen voor langere tijd. Als je serieus bent over gewichtsverlies, is het verstandig een eetlustremmer nodig hebt om u te helpen calorieën te snijden. Gelukkig zijn er veel natuurlijke eetlustremmers kunt u verbruikt. Je hoeft geen pillen of chemicaliën nodig; kunt u uw eigen eetlustremmers maken thuis gebruik van natuurlijke, gezonde voeding.

Water of bouillon

Water is een natuurlijke eetlustremmer. De volgende keer dat je honger hebt, probeer dan het drinken van een groot glas water. Binnen een paar minuten uw honger moeten verdwijnen. Dit is een goede reden om de aanbevolen acht glazen water per dag te drinken. U kunt ook drinken warme groente of kippenbouillon; voor een zeer weinig calorieën je zult vol zijn.

Sla en kool

Vullen op een zeer laag-calorie sla en kool. Voeg caloriearme dressing als je meer smaak nodig. Hebben een ophopende portie als een eerste cursus voor uw avondmaaltijd, en je zal niet zo veel van de hogere-calorie hoofdgerechten eten.

Augurken

De meeste mensen denken niet aan augurken als een eetlustremmer, maar een hele pot pickles heeft slechts vijftig calorieën. De crunch en de pittige smaak kan heel bevredigend zijn als je honger hebt. Eet een paar grote augurken wanneer je honger voelt, en zal je waarschijnlijk niet nodig hebt of wilt eten voor een tijdje.

Appels

Appels zijn erg goed voor je, en met hun natuurlijke vezels vult je en stop je van het eten van meer calorieën. Een appel per dag zal helpen om de overtollige calorieën weg.

Pijnboompitten

Pijnboompitten bevatten pinoleenzuur, die honger onderdrukken de hormonen in je lichaam, die op zijn beurt het signaal van de hersenen dat je niet meer honger stimuleert. Eet een handvol pijnboompitten met een kleine maaltijd en uw honger tevreden zult zijn.

Lijnzaad

Lijnzaad wordt geladen met vezels, en meer vezels in de voeding langzamer bloedsuikerspiegel stijgt, hetgeen helpt de honger hormonen. Lijnzaad heb veel andere voordelen algemene gezondheid als goed.

Green Tea

Onderzoekers raden het drinken van enkele kopjes groene thee per dag om de eetlust te onderdrukken; versterken het met groene thee-extract om extra lichaamsvet te verliezen.

Grapefruit

Eet een halve grapefruit voor elke maaltijd en je zal meer gewicht te verliezen. Niet alleen zal het fungeren als een eetlustremmer, maar kan insuline, waardoor het lichaam vet op te slaan verlagen.