Home Retsmidler for store Facial porer

En af de vigtigste årsager til de store ansigts porer er store olie. Kroppen har talgkirtler, der producerer sebum eller olie til at fugte huden. Men med nogle mennesker, kirtler bliver overstimuleret (måske på grund af hormonelle svingninger), og producere for meget olie, som forstørrer porerne. Hvis disse forstørrede porer også er tilstoppet med døde hudceller og snavs, forekomme hud pletter. Hjem retsmidler til at behandle ansigts porer vil også bidrage til at behandle huden pletter forårsaget af tilstoppede porer, såsom acne.

Brug Steam

Damp er en fantastisk måde at rense porerne. Den varme luft blødgør sebum og gør det muligt at flyde fra porerne. En ansigts sauna er en god skønhed apparat regelmæssigt damp-rense ansigtet. Men du kan også koge en gryde med vand på komfuret. Efter kogende stopper, skal du slukke ovnen. Bøj over gryden med et håndklæde omkring dit hoved til at indeholde damp. Stand 5 til 6 inches fra puljen, så du ikke får brændt af dampen. Tillad dampen at rense porerne i 5 til 10 minutter.

Bruge bagepulver eller salt

Både bagepulver og salt har bittesmå granulat, som kan træde porerne og krat dem rene. Rengøring ud porerne gør dem mindre. Lav en pasta med vand og bagepulver, eller et salt og vand. Anvend enten pasta til ansigt, og massér ind i huden. Hvis du rense huden på denne måde efter en ansigtsbehandling damp, vil du virkelig dybt rense porerne.

Anvendelse af olivenolie

I bogen "Secret Food Cures" af Joan og Lydia Wilen, skriver forfatterne, at ekstra jomfru olivenolie anvendes til ansigt i et tyndt lag på en regelmæssig basis kan gøre facial porer mindre. Ingen forklaring er givet, hvordan olivenolien arbejder for at minimere porerne, men dette er et husråd, at nogle mennesker siger værker.

Brug Kærnemælk

I bogen "Secret Food Cures," den Wilen søstrene også foreslå at bruge kærnemælk hver aften. Når du vasker dit ansigt, skal du bruge et stykke vat til at duppe kærnemælk i ansigtet. Lad kærnemælk forblive på ansigtet i 20 minutter, derefter skylles med koldt vand. Kærnemælk har mælkesyre, en alpha hydroxy syre. Den mælkesyre renser ansigt og porer.