Home Retsmidler for Infektioner

En infektion kan defineres som den normale proces, hvor kroppen er angrebet af bakterier på grund af en modtagelig sted i kroppen, eksternt eller internt. På grund af dette slid i kroppen, bakterier begynder at indsamle og formere sig, som derefter forårsager slid at blive smittet. Infektioner kan behandles med syntetiske antibiotika; Men hvis du ikke ønsker at sætte disse syntetiske kemikalier i dit system, hjem retsmidler kan bruges til at behandle mindre infektioner. Altid besøge din læge, når du har en infektion.

Aloe Vera

Aloe Vera har været anvendt for sine antiseptiske egenskaber i århundreder, i henhold til University of Maryland Medical Center. Dette anlæg er almindeligt anvendt til forbrændinger og hudafskrabninger til at lindre smerte samt reducere mængden af ​​inflammation, der er stødt på. De vigtigste ingredienser i aloe omfatter polysaccharider og glycoproteiner. Begge anvendes af kroppen til at opleve smerte og reducere inflammation. Polysakkarider hovedsageligt bruges af kroppen til at øge hudens evne til at vokse og reparere sig selv. Dens antiseptiske egenskaber vil dræbe skadelige bakterier og bakterier, der forårsager infektioner, og hvis infektionen er placeret på huden, vil det også tillader huden at reparere eventuelle fysiske skader.

For eksterne infektioner, vaske området rent og anvende en liberal mængde af aloe gel direkte til infektionen. Må ikke anvendes på et åbent sår, da det kan medføre komplikationer under helingsprocessen. Altid konsultere din læge, før du starter behandling med aloe at sikre dets sikkerhed for netop din infektion.

Tea Tree Oil

Olien fra tea tree er almindeligt anvendt til hudinfektioner på grund af sine stærke antiseptiske egenskaber. For bakterielle infektioner i huden, vil topisk anvendelse af denne olie dræbe bakterier og skadelige bakterier, der forårsager almindelige infektioner. Egenskaberne i denne olie gør det muligt at suge dybt ind i huden, som er ideel til infektioner såsom fodsvamp. Mens dette middel er en effektiv ekstern behandling, olien er giftigt hvis det indtages, så det må aldrig tages internt.

Når du køber tea tree olie, sørg for at olien kommer i en mørk glasflaske, som lys sænker styrken af ​​ingredienserne. Du er i stand til at fortynde olien med en del olie, to dele vand; men dette bør kun ske for infektioner, der er ekstremt følsom over for berøring. Hæld 1 tsk. olie i en beholder og liberalt suge et stykke vat i opløsningen. Påfør en generøs mængde direkte til infektion én gang om dagen, indtil infektionen er forsvundet.